Ugurcanmehtap 31 haftalık hamileyim geçen hafta suyum geldi erken doğum riskim var suyum çok az amniyo sıvım benim gibi bu durumu yaşayan bilen varmı?
Izzet Ugurcanmehtap bn de erkn dogum riskiyle hastanede yattim ama suyum gelmemisti hala devam ediyo riskim
Ernika Izzet Ama siz artık 37 haftalık olmuşssunuz erken doğum riskiniz hala nasıl devam ediyor. 37. hafta normal doğum haftasıdır artık
Izzet Ugurcanmehtap sizinti nasil bnm de suyum gelir gibi oluyo ama degil yanj su an 36 haftalik ama erkn dogum riski 32 de farkedildi oncesinde de varmis biz kontrole gitmistik nst de sancim cikti 110larda alttan muanede 1cm aciklik oldu kanamam oldu
Belindaa Ugurcanmehtap Canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah vaktinde 🙏 sızıntıyı sen mi fark ettin nasıl oldu
Ugurcanmehtap Belindaa Belindaa inşallah evet ben idrar kaçırdım sandım bebek hareket etmeyince doktora gittim
Izzet Ernika ya bn ozele gidiyodum ordaki doktor sirf para icin bizi korkuttu devlete gittim korkulcak bisey olmadigini soyledi yani ozelde oyle riskli dediler bn de yeni ogrendim simdi icim rahat