kayramom1 Kızlar 25 haftalık hamileyim muayene de doktor 26 haftalık dedi o zaman 24+4 haftalık hamileydim bu Bi sorun mu doktor a sormak o an aklıma gelmedi başına gelen var mı
Duruveannesi_ kayramom1 hiç bir sorun olmaZ canım. Benim bebeğimin kafası hep 3 hafta önden gitti. Salı günü doğumun var. Geçen hafta kontrole gittiğimde esitlenmisti bütün ölçüleri. Kilosu boyu kafası hepsi 3 hafta öndeydi :))
Bsra_95 kayramom1 canım benim de 16.haftalarda onden gidiyodu sonradan sonradan günü gününe tamamladı. Burda gördüklerim kadarıyla bu bi sorun değil bende de sorun olmadı
busraasezgin kayramom1 31 haftalık bizimde baş ölçümüz 3 hafta önden gidiyor doktora sorduğumda bir sıkıntı olmaz koca kafalı demekki demişti :) karın çevresi ve kilosu da önden gidiyor ayrıca ama en çok baş çevresi önde bizim
kayramom1 busraasezgin aynen dediğiniz gibi diğer ölçüleri de ilerde ama kafası daha büyük goca kafalı asil kayra 😂
Esezgin Benim koca kafalının kafası 4 hafta ileride. Doktor böyle giderse sen bunu çıkaramazsın dedi :))) inşallah eşitlenir bakalım. Kafanıza takmayın normal. Benimki için genetik demişti.
busraasezgin kayramom1 eğer doktor bir sıkıntı yok diyorsa endişelenmeye de gerek yok bence. koca kafalı olsunlar artık ne yapalım😂