Bambu Aozge çook hele haftan ilerlesin böyle elinle karnina pit pit diye vuruyosun geri tepki veriyo resmen rabbim gözümüzün gördüğü ellerimizin tuttu günleri görmeyi de nasip etsin sağlıcakla 😍
Szeys Aozge Yavuz olacak inşallah💙 senin isimler belliymiş ne güzel ben erkeğe isim buldum da kız olsa asla karar veremem diyodum😅 siz ne karar verdiniz
Aozge Szeys erkek olursa umut Ali istıyorum (bu arada eşimin adı Ali onu da kullanmak istedım) kız olursa, ipek maysa 🌸🥰
damlac Aozge ya 12. Haftada ben de hissediyor olabilir miyim? Baktım heryerde imkansız yazıyor ama aynı sizin anlattığınız gibi ve hep akşam yatağa yattığımda oluyor 2-3 gündür 🙈
Aozge damlac kişiye gore degısıyor işte 🥰 olabılır tabıkı neden olmasın, benim dün akşam 10 gıbı arabada oldu, bugun de yatagıma yattım yine akşam 10 cıvarıydı yıne soldan bişi kıpırdad i gectı gitti 🥰
zelis63 Aozge aynen benmde soldan geliyor canm ama sürekli yapmaz o haftalarda biraz ilerledikçe her gün hissedersin sabır lazm 🤗🙏
Burcu16 Aozge olur tabikiii herşeye değiyor emin ol kucagında eseriniz suladığın bitkin çiçekler açıp gelişiyor her ay ayrı bişeyini keşfediyorsun mucize değilde ne olabilir ki 🙂 zorlu günler de tatlı bi anı olarak hafızada kalıyor ❤️
Aozge Burcu16 yaa ne güzel yazmışsın 🥰😘 tabi tecrübeliler daha iyi biliyor. 😍 Güzel günlere adım adım ilerliyoruz işte 😘😘😘😘
Nehirkaya25 Aozge 18. Haftada falan daha netlesir ama 22. Haftadan sonra daha düzenli hissedersin 28. Haftadan sonra "cocuum artik dur da uyuyayim" dersin 😂😂
Sibel2344 Aozge bende ilk 14. Haftada gidiklanma seklinde hissetmeye başlamıştım😊16da ilk minik teknesini hissetmiştir paha biçilemez bir duygu