Symirna Aozge evet bende cok cok erken o haftalarda hissetmistim canim.suan da 24 haftaligiz artik hic durmuyor.sanirim ozamandan belliydi kipirdak olacagi oglusumun 🙈cok cok heyecanli🙏🏻😍
Aozge Symirna yaaaa Allah size bagıslasın 🙏 tabı ki cok guzel Bi duygu 🙂🥰 rabbim isteyen herkese nasıp etsin
Aozge Szeys aminnn inşallah 🙏 ben hep kız a hazırladım kendimi ama 🤭 çin Rus japon hepsı erkek diyor 🤭🤭🤭 bu ara erkek için arşıv bırıktırıyorum zorlanmiyim sonra 🤭🙂🤪
Szeys Iimran Ay ciddi misin. İnsanlar bulaşmak için yer arıyo cevabını alınca da sen suçlu oluyosun boşveeer😂
Szeys Aozge Ben de kız istemiştim ama hep biliyodum erkek olacağını öyle hissettim rüyamda da oğlum olduğunu görüyodum hakikaten öyle oldu🙄
Sueda29 Szeys bn gördm hatta dedim cinsiyeti belli :) doktor dedi hayır belli değil sonra güldü:) dedim nasıl belli değil işte erkek dedim:) dedi yüzde yüz erkek:)
Aozge Szeys hiçbir sey demedi doktorumuz, zaten gostermedi de pek bacak arasını 🤭 2 hafta sonra gel dedi yine.
Szeys Aozge Devlet hastanesine gidiyosan 16dan önce söylemiyolar pek. Ama göstermeyen de çok evet. Benimki bayağı hareketliydi de saklayamadı ele verdi hemen kendini😂
Szeys Adel001 Öyleymiş herhalde göbek bölgesi yağlı olanlar daha geç hissedermiş. Bende de vardı tabiki hafif göbek yok değil😅 ama kilolu değilim şükür. Yanlış anlama o inatlaşanlara dedim yoksa göbeklisin değilsin kimseyi ilgilendirmez tabiki🙄
RukiyeMM Ya ben hala tam anlamıyla bir şey hissetmiyorum 18+3 tam anlamıyla ne zaman hissederim ilk bebeğim ve kız
Aozge RukiyeMM yani kişiden kişiye degısıklık gosterır heralde bilmiyorum kiii , bende ikidir duyuyorum 🙂
Adel001 Szeys yok canım yaa bende takdığımdan değil , yani gerçektenmi öyle diye. Bende hafif kiloluyum. Geçmi hissederim diye korktum))
Aozge Szeys yol canm özel e gidiyorum. 1 kere devlet e gittim,onda da muayene odasında düştüm çok korktum rahat rahat bakıyorlardı yüzüme... O günden sonra da gitmedım 😔