MrsClk Medine_1992 16 olduk bugün 🙄 14.hafta da %90 kız demişlerdi bu cumartesi tekrar kontrol var inşallah 16+3te yani😍
Medine_1992 Melegimm19 haha canım değişebilir tabi minik daha ama burun birebir bana oy zaten eşime benzer inşallah onun gibi olur huyuda 😘😘 bir daha ki eşine benzer inşallah o zaman 😁
Melegimm19 Medine_1992 Gönlünce olur inşallah canım😍 bi karnımdaki miniği doğursaydım hayırlısıyla sağlıkla birdahakini düşünmeye var daha canım 😂😂😂
Medine_1992 Melegimm19 haha dimi canım bana şimdiden ikinci ne zaman diyorlar daha durun dedim ya saglıkla doğurayım da😁
Medine_1992 Buse_ilkim sağol canım inşallah evet ya çok öneriyorlar ulviye hanımı da doğum orada mı olacak
Melikemr Medine_1992 canım bu görüntü için sadece muayene ücreti mi verdin yoksa ekstra bir ücret ödedin mi
Medine_1992 Buse_ilkim ne kadara aldın canım paketi ben 22 haftada gittim ilk bende orada düşünüyorum
Melikemr Medine_1992 ne dediniz peki yüzünü görmek istediğinizi mi söylediniz yoksa onlar kendi mi gösterdi
Medine_1992 Melikemr canım zaten demene gerek kalmıyor önce organlara siyah beyaz bakılıyor en son yüze sıra geliyor doktorlar 😁sen yine yüzünü görelim dedik de doktora