Busbus00 Kızlar dün seker yüklemesi yaptırdım 50 lik bugun sonucları aldım yüksek cıktı yarın da 100 lük yapılcak 😔bu durumda olan varmı birde diyet vercek yarın
Szeys Busbus00 Benim direkt 100 yüklendi ve şeker çıktı malesef. Biraz dikkat ettim bi hafta on gün sonra açlık ve kahvaltıdan sonra 1 ve 2 saat tokluk bakıldı normal çıktı o yüzden şimdilik kendim dikkat ediyorum insülin yok ama bi ay sonra tekrar gel dedi doktor. Evde kendim şekerimi takip ediyorum bide kısıtlıyorum mecburen. Atıyorum pilav yedin mesela sonrasında 1 saat sonra şekerine bak ya da başka bişey yediğinde de bak. Kendini ona göre ayarlarsın o zaman bi sıkıntı yaşamazsın🙏
Kr_pinar Busbus00 benim de yaptırmam lazım ama karar veremedim bi türlü yaptırsam mı yaptırmasam mı 🤔
Songulaydin Bende dün yaptirdim yüksek cıktı bugun Diyetisyene yönlendirdiler bakalim inşallah düşer 😏
Songulaydin Szeys benim diyet listemde pirinç pilavi kesinlikle yok ama bulgur var belli bir ölçüde doktor seker olcum cihazi da yazdi receteye bende günlük takip edicem umarim biraz faydasi olur🙄
Szeys Songulaydin Benim pek oynatmıyo şekerimi o yüzden iki kaşık kadar yiyorum. Ayrıca yürüyüş bir numaralı çözüm anında düşüyo kan şekeri. Bide hazır tatlılar paketli gıdalar mesela kesinlikle yenmemeli. Kendim kek yaptım bol kakaolu çikolatalı meyveli. Ondan yiyorum şekerim çıkmıyo ama. Yani paketli hazır yiyeceğine çok canın çektiğinde kendin yapıp yemek lazım😊
Songulaydin Szeys cok iyi yapiyosun kendin hazirlayarak en sağlıklısı bakalım ben daha bugün başladım bi anda herseyi kesince bir sersermlik oldu zamanla alışırım diye düşünüyorum 🤗
Szeys Songulaydin Zor oluyo insanın yiyeceği yoksa da kısıtlandığın için yemek istiyosun ama tadımlık😊 ben de zorlanıyorum kalan 3.5 ay gözümde büyüyo da bakalım inşallah sorunsuz geçiririz😊