Sevilay_Burak 6+4 haftalık hamileyim midem de sürekli yanma oluyor ve sürekli mide bulantım oluyor hiç birsey yiyemiyorum böyle olanlar var mı kacinci haftada geçiyor?
Kardelenyigit Sevilay_Burak her hafta farklı şeyler oluyor kuzum 7-8.haftada hazımsızlık oluyor bi hafta ekşime oluyor tamamen geçme diye bir şey yok maalesef ara ara hatırlatır kendini
HaticeNehir Sevilay_Burak cnm daha yenisin olur öyle kimisi 3 ay sürüyor kimisi 9 ay bn 30 dayım hala bulantı hala kusma dua et seninki az sürsün hele migren varsa 2 katı oluyo yani doğurucam hala kusuyorum 😏
busrasahinn Sevilay_Burak 5+4um bende de ara ara bulantı başladı genellikle geceleri yanmayla birlikte bulantı 🤢
Sevilay_Burak Kardelenyigit ayy cok kötü yaa hiç birsey yiyemiyorum gece bile aclığımla uyanıyorum ama birşey yiyemiyorum
HaticeNehir Sevilay_Burak bazılarında (bn gibi) 9 ay sürüyormuş cnm ama 3 aydan sonra geçerse tmmdır net 3. Aya kadar çekersin
Caglatpl 21 haftalığım hala miğde yanmam var uyuyamıyorum hiçbişi fayda etmiyo şurubundan başka miğde bulantım gündüzleri var canım