ayazmoms41 Kızlar merhaba? Beta testi ne zaman yaptırılmalı? Illaki adet gecikmesi şart mıdır? Adetime 9 gun var bu arada 🙊Aslında pcos hastasiyim ama bu ay biraz erkenden göğüs hassasiyeti başladı şuan pek acıma yok gerçi. Ara ara karin alt agrim oluyor bu sabah sol kasigima hafif bi kramp girdi ve akintim var hafif. Sizce bunlar belirti midir? Beklemeli miyim sizce hayal kirilikgina da yine uğramak istemiyorum 😔😔 allahım sen yardim ve nasip et 🙏🙏🙏
Pinar_93 ayazmoms41 canım öncelikle hayırlısıyla inşallah hamilesindir . Adetin gecikmesini bekle bence . Ben de adetimin olduğu gün gittim doktorum adetinin bir kaç gün geçmesini bekleyelim dedi . Bende 2 gün gecikmişti öyle gidip test yapmıştım .
Kayarozlem8023 Her ihtimale karşı gününüz geçsin bence benim 2 gün geçmişti ona rağmen çıkmaz demişti aile hekimimiz
ayazmoms41 Pinar_93 biraz daha bekleyeyim bence de belkide adet belirtileridir bilmiyorum ki hayırlısı artık
Tgb2310 ayazmoms41 çok umutlannca da olmuyor cnm yinede allah gönlğne göre versin git kan ver o zmn için rahat etsin😊