GlinDirim ya kızlar kakao yağını nasıl kullanıyosunuz beni bi aydınlatır mısınız acaba katı ya ben pek sevemedim 😞 ama çok faydasını gören de var kullanmak istiyorum 😏
Mukaddes GlinDirim Kesinlikle çatlak oluşturmuyor 👍🏻 Odalar için koku eritmek için mumluklar var. Onlardan satın alabilirsin, altına küçük müm koyuyordun üstüne bir miktar kakao ve eriyor. ☺
Mybabe GlinDirim eline bi parca al istersen cay kasigiyla kolay olur sonra elinde ovustur zaten erimis oluyo elindeki erimis yagi karnina sur 😀
KaanGzdeNurKanan Katı olarak küçük bir kavanozun içine koy, oda sıcaklığında kalırsa yumuşar.ya da en düşükte yanan kaloriferin üzerine koy bir süre o da onu sıvı hale getirir ☺ Çatlak için on numara 👍
GlinDirim KaanGzdeNurKanan sürünce eriyor zaten diyorlar ama sürmek mesele zaten 😏 evet evet en güzeli sizin dediğiniz gibi katısı daha etkiliymiş çok baktım katı aldım ama bi şekilde kullanmalıyım 😍
Mukaddes Busranagme Ben İnternetten sipariş verdim, Katı olanının daha çok işe yaradığını okumuştum. Shiffa Home markasını kullandım ve Hale’nde kullanıyorum 👍🏻☺
KaanGzdeNurKanan GlinDirim ilerisi içinde size bir tüyo vereyim ,yazın güneşlenirken kakao yağı kullanmakta çok çabuk yakma özelliğine sahip. Hem vücudunuz nemleniyor,bakım yapıyor üstüne de süper yakıyor 👍 Eda Taşpınar halt etmiş 😄😄
Gulden Ben katı halde kullanıyorum. Oda sıcak oluyor zaten,katı halde cildime sürdükçe eriyor vücud ısısıyla.
bayankahveci Ben sıvı halde aldım, Hindistan cevizi yağı, badem yağı, susam yağı ve kayısı çekirdeği yağı ilw karıştırdım 3. Aydan beri sürüyorum şuna Doğuma 20 gün kaldı ve bu karışımın çok faydasını gördüm 👌🏻