May18 Arkadaslar adetime 7 gun ve 5 gun kala lekenlenme seklinde grı kahve pembe degısık bir sey geldi adet oncesi bı lekelenme yasardım ama hıc bu kadar erken olmadı acaba hamile mıyım dedim test yaptı silik cızgı cıktı ama 5 tlık test heveslenmek istemedim kasık agrım da var ama of ki ne of sizler neler yasadiniz arkadaslar 🤷♀️🤪👶🤯
Kardelenyigit May18 bende 2-3 iğne ucu kadar bir şey gelmişti pembemsi ve kahvemsi reglime 3-4 gün kala gelmişti 😊tabi ben 6-7 gün öncesinden öğrenmiştim aynı senin gibi silik çizgiyle
Nesliiiiiiiii May18 bende yerleşme kanaması yaşadığım günün öncesinde eşimle ilişkiye girmiştim hatta dalga geçtim kendimle dedim herhalde tekrardan kızlık gitti die🙈🙈😂 çünkü öle bi kanamaydı pembemsi az bişi sonra adetim geçikince test yaptım silik çıktı çok sevindim sonra aynı sizin gibi ya 5 tllik test hemen sevinme dedim kendime gittim hemen kan verdim 4,5 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim ve şuan 38 haftalık olduk bile😊😊inşallah rabbim sizinde gönlünüze göre verir🙏🏻
Nursan May18 benim adetime tam 10 gün kala gece uyumadan önce lavaboya gittim peçeteye çok az pembe renginde geldi. Üzüldüm çok erken adet oldum kesin falan dedim. Eşime söylemiştim internetten bakmıştık sonra umutlandık ya yerleşme lekesiyse diye. Tekrar gidip bakmıştım peçeteye tekrardan pembe leke gelmişti ondan sonra hiç gelmedi. Çok şükür o ay hamile olduğumu öğrendim😊
May18 Kardelenyigit yaa sabah tekrar yapıcam ilk idrarla 5 tllık sey verir mi dogru sonıc sızın o lekelenme bu kac gun surdu mu tek mı oldu
Kardelenyigit May18 tek oldu kuzum o da zaten dikkat etmezsen göremezsin bile iğne ucu kadar resmen ama bu kişiden kişiye farklılık gösterir mi bilmiyorum
DiplomaliEvHanimi Benimde 30.31lekelenme oldu igne basinkadr kahve 1kezde peceteye pembe leke baska yok. 1hafta sonra test daha negatifti 13kasim adet gunum geciksim test yapacam
DiplomaliEvHanimi Nursan Benimde 30.31lekelenme oldu igne basinkadr kahve 1kezde peceteye pembe leke baska yok. 1hafta sonra test daha negatifti 13kasim adet gunum geciksim test yapacam Acaba benimkidemi oyle. Lekeden kac gun sonra testte cikti
Nursan DiplomaliEvHanimi benim adetime 10 gün vardı leke görmüştüm ama çok ağrım olduğundan 1 hafta gecikmeyide takmadım hep böyle oluyordu bir hafta 10 gün gecikirdi belim çok ağrır sonra adet olurdum ama bu böyle olmadı bi hafta gecikince yengem zorladı test istedi dayımdan dayımda getirdi ve testi yaptım hüngür hüngür ağlamıştım 🤭
Rinesmi Hic yerlesme kanamasi olmadan hamile olan var mi acaba? Benim adetime 4-5 gun kaldi ama gogus hassasiyeti disinda hicbir sey hissetmiyorum:(
Nursan May18 ama benimde çok kötü kasık ağrım ve bel ağrım vardı yerden kalkamaz hale gelmiştim adetim hep gecikiyordu 1 hafta gecikti yine çok üzüldüm sancılarımdan belli adet olacağım diyordum. Yengemin ısrarı ile test yaptım ve hemen iki çizgi çıkmıştı çok çok sevinmiştim ya darısı size inşallah😊❤️
May18 Nursan aynen ama hala leke devam edio tek sefer gelmedi arkadaslar baya kasık agrım da basladı hrlde degılım hamile cift cızgıyı gormeme ragmen umutlanmak ıstemıom ama umarım guzel olur hamileyim dır 🤪
DiplomaliEvHanimi Nursan yani toplam 17gun sonra gormussun 😍 yaa ne guzel yarin benimde adet gunum 😍😍😍
Nursan DiplomaliEvHanimi Allah gönlüne göre versin inşallah. Rabbim o mutluluğu isteyen herkese nasip etsin inşallah. Çok güzel bir duygu gerçekten 😊şuan 27 haftalığım😊💙Darısı size inşallah
DiplomaliEvHanimi Nursan 1yil 1aylik evliim canim Nisan ayinda kurtaj oldum ilk gunden beri istiyoruz
Nursan DiplomaliEvHanimi stresten uzak dur canım çokta düşünmemeye çalış. Rabbim birdaha yaşatmasın. Bende 15 aylık evliyim 6 aylık hamileyim bende en başından beri istedim ve 10. Ayımda oldu
Pcoslubiranne May18 ya zaten testlerin hepsi 5 lira ve baska test yok.Erken gebelik testleri bosa para 3 gun daha dayanip yapilabilir yani.Testler genelde 5 dakika icinde ciktiysa dogru sonucu verir.Adetten önce dahi olsa.
DiplomaliEvHanimi Nursan yok canim hic stresli deildim gecen ay 18gun geciktim yine aklima dustu bu ayda ilkkez leke oldu iyice umutlandim ya😍😍
Nursan May18 bence bi hastaneye git bari hamileysen ve düşük riskin varsa ilaç falan verir müdehale eder doktorun. İnşallah hamilesindir😊❤️