Hahhsueoe Merhaba canımlar cuma günü kan aldırmıştım pazartesi sonuç 28.5 çıktı yarın birdaha aldırıcam size beta değerim yükselmişmidir doktor normale göre düşük demişti biraz tedirgin oldum😕
ems1 Hahhsueoe ilk baktırdığımda canım 42 civarındaydı , döllenme yeni olmuş olabilir dedi doktor adetiniz geçsin bekleyin dedi , 3 gün sonra baktırdım 750 gibi bir değer çıktı , takipte kal cnm
Prensesannesi96 Hahhsueoe merhaba canım benimde 1 hafta oldu 32 çıktı 2 gün sonra 55 en son 92 çıktı persemne bdaha gtcem. Benşmde kafam çok karışık ilk 32 çıktığında doktor varda demiyorum yokta dedi . 100 üstü cıkwrsa yukselirse Perşembe yeniden gel dedi benimde kafam çok karışık 😒. Adetim 4 gün gecikti su an sabırsızlıkla Perşembe bekliyorımm ama idrar hep ikinci çizgi silik çıkıyordu en sonuncu çok net çıktı 😒😒
Hahhsueoe ems1 banada ya yeni gebelik dedi yada riskli dedi oyüzden korktum biraz yarında adetimin 10. Günü
ems1 Hahhsueoe korkma cnm biz şimdi 27. Hafta olduk aklına ne kadar az kötü şey getirirsen o kadar iyi olur 🥰🥰💓💓
Hahhsueoe Prensesannesi96 çok erken gebelik olunca öyle oluyormuş benimde adetimin 10. Günü olucak yarın
Prensesannesi96 Hahhsueoe inşallah düşmez dıs gebelik olunca yavaş ilerliyormuş az önce biri yazmış 32 çıkmış sonra 40 sonra 28 e düşmüş ama benm 92 ye çıktı Perşembe bdaha gtcem bakalım 😏😏. Hem öyle yazıyordu okudum hemde dıs gebelikte okudum ama Tam 2 katı cıkmadıfı için insallah düşmez ua