Yurdagul_00 Kızlar sizce normal mi adetim 10 gün geçti bugün tahlil yaptım zaten pozitif çıkmıştı ve bütün belirtiler var di değerim de 11439. 60 çıktı. Sizce nasıl?
Yurdagul_00 TugceServan doktor 2binin üstü çıkarsa keseyi görebilirim dedi 5+3 üm şuan şimdi görebilir değil mi?
Yurdagul_00 Ebrbyc gerçekten mi 😂 eşimle daha bugün ikiz olsa uzun süre çocuk falan düşünmem dedim 😂 😂
Ecrinbzkrt Yurdagul_00 evet cnm kese suan gorunur ama bebek 6.hafta dahıl ondan sonrakı haftalarda gorulur ben 4.haftamda ogrwndım ama sadece keseyı gorcem dıe gıtmedım 6.haftaöda gıttım gem gordum hem kalp atısını gorduk☺️ Hayırlı saglıklı evladın olsun
Yurdagul_00 Ecrinbzkrt amin canım benim inşallah bende şimdi hemen gitmek istemiyorum o yüzden beklicem kalp atışını 🙏
Yurdagul_00 Ecrinbzkrt çok heyecanlıyım hastanede de hemşireler hamile değilsin gibi davranışlar sergiledi strese soktu belirtiler olmasına rağmen sıkıldım bekliyorum hayırlısını
Ecrinbzkrt Yurdagul_00 onlar cok bılıyo herseyı vardır o kendını bılmez hemsıreler sen sıkıntı yaratma kendıne sakın
Yurdagul_00 Ecrinbzkrt kesinlikle o daha ppıhtıymış bilmem ne falan çocuk yok dedi sinirlerimi bozdu ya ama hiçbşy bugün ki sevincimi bozamaz ❤️😊😊😍