Feridearslantas1 Merhaba 17+1 olduk biz prensesimle🌸karin bolgemde arada bi kipirdama oluyor carpinti gibi bebek hareketi olabilirmi bunlar🥰🤗
Gamzefatma Feridearslantas1 bende ona yakın bisey soracaktım şimdi benimde böyle telefon titremesi gibi titreme oluyor normal mi ki acaba
arslanmerve57 Feridearslantas1 bizde 17+1 olduk canım geçen haftadan beri hissediyorum ☺️❤️ Doğru hissediyorsun doktorum da gördü evet bebeğin hareketlenmiş dedi🙈
ipekveannesi Feridearslantas1 evet bebeğin hareketi o 🙈 bende 16+4 günlükken hissetmeye başladım başta emin olamadım ama zamanla o tekmeler şiddetlendi şimdi 30 haftalık olduk 😍
Feridearslantas1 Gamzefatma Ay bilemedim ama telefonu karnima koydugumda boyle hafif hafif kipirdama oluyor ilgilenmedigimdede hissediyorum🌸eger bebegimin hareketiyse cok guzel bisey bu🤗
Feridearslantas1 SedaveSusam Belki hissetmiyo olabilirsiniz belki benim hissettigimde farkli biseydir ama bana oyle geldi .Siz kac haftaliksiniz
Esarikay Feridearslantas1 canım bende 17 de hissetmeye başladım gitgide arttırıyor anne beni unutma diyor😊 seninki de muhtemelen bebisin hareketidir
Feridearslantas1 SedaveSusam Benimkide oyle fazla deil bugun uzandigimda ilk kez hissettim 🤗🌸sizde yakinda hissedersiniz kesin