Syka7 ipekveannesi sanmam canım 🙊 defne kesin koyuyoruz erkek olursa yiğit alp 🤣 büyük konuşmayayım da 😂😂😂
Syka7 Deletedmom0006 ya aslında evet onuda düşündüm tek olsun diye ama 😂 bilemedim en olmadı öyle olur eşimle ortak fikir olsun istiyorum bu seçeneğide sunarım mantıklı 🙈🤷🏻♀️🙊
Syka7 ipekveannesi hayııırrr 🤷🏻♀️🙊🙊🙊 erkek ismi hazır kız ismide hazırdı ama yanına ek bulmam lazım 🙊 12+3 üz daha malesef doktorum söylemedi gördüm cinsiyeti ama 16. Haftaya kadar söylemem dedi 😑
ipekveannesi Syka7 gıcık doktor 😒 neden söylemez ki hiç anlamam 🙄 Defne'yi tek başına da kullanabilirsin gayet güzel 😍
Rbs111 Syka7 kızımın adı defne mira olacak 😊 mirayı görümcem koydu çok istedi . Bana kalsa Defne Nur koyacaktım gönlü olsun dedim halasınjn😍
Syka7 ipekveannesi hemde ne gıcık kurallı bir doktor küçük şehirde oturuyorum en iyi doktor o başka seçeneğim yok 🤷🏻♀️ Sabredemezsem özele gitmeyi düşünüyorum 🙊🙊🙊
ipekveannesi Syka7 bende başka doktora gitmiştim gördüğü halde 17.haftada kesinleşince söylerim demişti bende ordan çıktığım gibi başka doktora gittim ve kızım olacağını öğrendim 30 haftalık olduk 😍
Syka7 BusraAydogan14 ay allah razı olsun hepinizden hiç biri aklıma gelmemişti nasıl seçeçeğim şimdi buda çok çok güzelmiş 😂😂😂🙈😻