Emellezel Selvaelyenn bende küveze falan girmesinden korkuyorum inşallah öyle olmaz sağlıklı alırım kucağıma
Oguzaysel Emellezel benimde bugün kontrolüm var yazarım kaç olduğunu 29+3 um en son 21 ekimde 830 gramdi
Oguzaysel Emellezel 1350 gram çıktı ama 200 gram az yada 200 gram fazla olabiliyor ultrason ölçülerinde dedi kafam karıştı fazladır inşallah 😄😄😄
Emellezel Oguzaysel hımm aynı o zaman belki doktor benim tansiyonum yüksek diye öyle demistir bana hayırlısıyla sağlıklı doğsunlar da
Emellezel Ikbalper aramızda 200 gr var bence bu normal doktorum niye direk düsük dedi acaba çevremdekiler şimdi kilo almaya baslar normal dediler ama doktorun öyle demesi beni strese soktu
Ikbalper Emellezel stres yapmayın😌 kaşar peyniri, muz tüketmeye özen gösterin🌸 kilo aldırdığını söylüyorlar 🙆♀️
Ikbalper Emellezel sizde de mi tansiyon yüksekliği var 😔 kaç çıkıyor genelde. Bende hastanede yattım 1 gece 14.9 çıkıyordu hep. İdrarda temiz çıkınca evden takip yapıyoruz suan😔😔
Emellezel Ikbalper evet tansiyonum yüksek 13/8 14/8 hep bende takip ediyorum düzenli olarak idrarda bende de bisey cıkmadı
Ikbalper Emellezel düzenli uyku ve su bende işe yaradı canım 2 gündür 12lerde nadir 13 kere çıkıyor bir dene istersen😔 çok ciddi bir durum bu hem bebeklerimiz hem bizim için 😔