Sulegkdmr Rinesmi engel değildir çünkü bende de kansızlık vardı ve hamileyim şuan sadece dikkat et kanını yükseltmeye çalış yinede sen hamilelikte önemli çünkü hamileyken daha çok düşüyor benimki şuan bayağı düşük 20 haftalık hamileyim
Rinesmi Sulegkdmr saglikla kucagina alirsin insallah:) benimde 7 cikmisti, 2 ay once serumla takviye yapildi ama daha olcturemedim. Cok korkmustum hamile kalamam diye. Dedigin gibi dikkat etmekte ve takibini yapmak da fayda var kesinle
Sulegkdmr Rinesmi Amin inşallah Allah razi olsun 😊sende hayırla hamile kalırsın inşallah evet çok dikkat et bu konuya sen yinede ama hamile kalırsın Allah'ın izniyle 😊
Aysenam @Rinesmi engellemez ama hamile kalınca çok halsiz kalırsın. Kırmızı pancar acayip kan yapıyor kendimde denedim gördüm😊 havuç turp, pancar(çiğ) bide mor lahana hergün rendeleyip salata olarak yiyordum. Kan değerim çok yükseldi.
Rinesmi Aysenam Ne guzel:) ben biraz yemek konusunda secici davrandigim icin cogu seyi yiyemiyordum ama artik zorlayacagim kendimi. Siyah uzum falan yemeye alistim biraz. Insallah faydasi olur🙈