Halimeege Arkadaslar 15+6 da ozel hastaneye gittim doktor cinsiyetine erkek dedi sadece bir kez dedi ama bana hala kizmis gibi geliyo boyle doktorlarin karistirma olasilugi varmi boyle bisey yasayan varmi acaba
Semiha89 0911 ayy cok kötü ya bir tanıdıgıma kız dediler normal dogum yaptı bir baktı erkek ;) aldıgı pembiş şeyler kaldı öylece
Halimeege 0911 ayy vallami bende haftaya 3lu taramaya gidicem 17. haftada kiz der insallah halen umitliyim
Halimeege 0911 gerci boyle dusunerek icimdeki bebisime haksizlik ediyomusuk gibi geliyo kiz oglan farketmez saglikli olsunda ama bi oglum var bi tanede kizim olsun cok istiyodum
sofika 0911 Detaylı da mı erkek olduğu anlaşıldı? Özel mi devlete mi gidiyordunuz? Siz de gördünüz mü bacak arassını peki😀
0911 Semiha89 oda baya kotu olmus ya Insallah bizimki daha degismez her gittigimde hla erkek mi diye soruyorum😀😂
0911 Halimeege benimde bi oglum var 3 yasinda ogluma arkadas geliyo nasip hayirlisiyla gelsinlerde kiz erkek ikisinede ihtiyacimiz var
Halimeege Seymanur0707 ayyy kiz umitlendim ya banada dermi acaba ulturason fotografin varmi acaba atabilirmisin
Dilekaydin Halimeege sag kasik erkek sol kasik kiz belirtisidir. Nadiren tutmaya biliyor ama cogunlukla tutuyor canim. Ben kendimden oturu de bildigim.icin . Sag kasiksa erkektir