Htcugr merabalar ben n11den 11.11 kampanyasından mavi grisini aldım.bebehits satıcısından.gayet memnun kaldım.Öncelikle şunu söyliyim aşırı havalı ve şık bir araba.Her gören vaaay diyor😊 büyüklüğü travel sistemlere göre iyi bence.Aşırı büyük değil.Arka tekerlekler biraz büyük o da kaldırıma çıkarken kolaylık olsun diye.Puseti çok hafif.Casual hafifliğinde.Leon genelde mağazalarda yok denemek zor o yüzden öyle dedim.Ama puseti çok geniş değil.Uzun süre kullanımlı olmaz.6 ay max.Zaten o amaçla yapılmış.Arabın kendi ağırlığı sanırım 11 kilo felan.Ortalam ayarda.9.5 kglık arabalar da var 14 15 kg larda var.Ama arabayı tutup kaldırmayacağım süreceğim sonuçta.Sürmesi gayet rahat yağ gibi gidiyor😄Arabanın aksamlarının takılması gayet kolay.Kapanmada bi tekniği var onu öğrenince tek hamlede port bebeyle beraber kapanabiliyor bu da bir avantaj.Bagajda bizim sıkıntı olmadı ama arabaya göre değişir.Onun dışında henüz kullanmadım ama kullanımı güzel göründü.Kesinlikle 1200 liralık bir ürün değil her yeri çok kaliteli 3bin lira ayarında bir ürün.Aldığıma mutluyum.