rukiye-02 Htcugr canım geldi mi araban benimkinden hala haber yok kargoya verildi mi onu bile bilmiyorum
rukiye-02 Htcugr benimkinden haber yok ya bi hafta oldu sipariş vereli n11 de güvenilir site aslında ama ne zaman gelecek acaba
Htcugr gezentianne puset benim de aklıma takıldı ama diğer arabalar ile kıyasladık . Hemen hemen aynı hepsi
Cnstmsn rukiye-02 arkadaşım bende n11 den kupon kullanarak 1.150 ye aldım Pazartesi aldım cuma sabah 10 olmadan teslim edildi adres Bursa uzak yerlerini acaba geç gidiyor
rukiye-02 Cnstmsn benim adres güneydoğuda haftada bi gün geliyor bu ilçeye cuma günleri ya bunları geçtim kargo mesajı filan da gelmiyor firmaya mesaj atmıştım çarşamba kargoya verdik dediler ama hiç bi haber yok kargoyu arıyorum çalmadan direk kapanıyor
Cnstmsn rukiye-02 hangi firmayla göndermişler benim ups kargoyla geldi firmayı arayıp kargo kodunla sorgulama yapabilirsin
rukiye-02 Cnstmsn kargo kodu yok ki arıyorum ben çalmadan kapanıyor benim ki de ups kargo kodu için kargoya verildi bildirimi gelmesi gerekiyor sanırım ama bana öyle bi bildirim gelmedi
Tgckync rukiye-02 benimde araba geldi puset yok gonderen magzayi aradim ayri ayri kargoladik yogunluk nedeniyle dediler kargo takip no verdiler ama bu ups kargonun sitesi cok kotu takip no ile giriyorum hic bilgi yok kargo subesi telefonuna bakmiyor sinir oldum
rukiye-02 Tgckync öyle parça parça gelmesi de sıkıntı ya benimkinden hiç haber yok kargoyu değişin dedim biz bununla anlaşmalıyız dediler
Tgckync rukiye-02 ayin 12sinde magazadan alinmis ürün hala kargoda ne kadar kotu bir kargo şirketi bu nedir saçmalık tamamen 😑😑
rukiye-02 Tgckync ben ayın 11 inde aldım bide ne n11 e ulaşabiliyorum ne ups ye iyice sinir oldum mağaza da cevap vermiyor artık
Tgckync rukiye-02 sonucta n11 ile aldığımız icin illaki ürün elimize ulasir ama bence kargo sirketinin hatasi. Sabahtan beri ariyorum ne subesine ulasabiliyorum nede musteri hizmetleri cevap veriyor.
Tgckync rukiye-02 eşime soyledim sikayetvar.com dan yazdi sikayet etti hemen geri dönüş yapmislar ilgilenecez en kisa surede diye. Bakalim artik nolcak
rukiye-02 Tgckync hangisini şikayet etmiş canım n11 mi mağazayı mı ups yi mi bende yazayım da bana da dönsünler