ikicocuklubiranne Htcugr ben kullanıyorum gayet memnunum. Puseti küçük geldi biraz bize oğlum içinde sıkılıyor. Portbebeyi kullanıyorum.
isimsizbebek Htcugr bize de dün geldi kurduk hemen çok hafif değil ama travel sistm arabaların çoğu böyle deniyor. Bence kaliteli ve güzel bir araba. Kırmızı rengi de çok hoş duruyor. 1240, a aldım
rukiye-02 Htcugr canım geldi mi araban benimkinden hala haber yok kargoya verildi mi onu bile bilmiyorum
Ozgebudak Aldım ama kullanmadık daha. Diğer arabalardan daha çok görünüşü beni çekti ve pusetle birlikte kapanmasıda artı tabiki 👍🏼
Htcugr rukiye-02 biz de dün aldık. Sonrasında hantal , ağır, kullanışsız , puseti kücük ve rahatsız gibi yorumlara takılıp kaldım. Gerçi travel sistem bebek arabalarının bir çoğunun ağır olmasından bahsediliyor
Htcugr ikicocuklubiranne bebeğiniz kaç kilo 😊 bi çok yorumda pusetin küçük ve rahatsız olduğundan bahsetmişler ama ürün açıklamasında da 13 kg a kadar kullanılabileceği yazıyor. Görsellerde bize de biraz dar geldi
rukiye-02 Htcugr arabamız var bagajı da geniş ağırlığını da babası halleder traveller çok güzel ya almasam içimde kalacaktı inşallah güzel gelir n11 den aldık dün baktım işimi görmezse ikinci el bi baston alırım ilerleyen zamanlarda 😁
rukiye-02 Htcugr birde kötü yorumdan daha ziyade iyi yorum var %70 iyi yorumdu neye göre kime göre diye düşünmek lazım sizin beklentinizi karşılaması önemli aslında kötü yorum yapanlar başka araba ile karşılaştırıp kıyaslama yapıyor olabilir 🤗
Melteeeem Bende çok beğendim bu arabayı ama bulamıyorum internet dışında görüp dokunup alabileceğim bir yer
Htcugr Melteeeem internet aldik biz de. Baya indirimli denk geldi .Begenmezsek geri iade etmeyi düşünüyoruz
ikicocuklubiranne Htcugr 6200 kg ama içine koyunca biraz daralıyor oğlum. Portbebesini kullanıyorum çok rahat. Sürülüşü çok rahat. Kaldırama falan çıkarken süspansiyon sistemi çok iyi esniyor çok rahat çıkıyorsunuz. Tekerlekleri falan çıkıyor. Bagaja sığmaz diye düşünmüştük rahatlıkla sığıyor.
Htcugr rukiye-02 😁 trendyoldan aldik bizde . Bi indirime girdi bi geri yükseldi. Borsa takip eder gibi onu takip ettik resmen 😂
Melteeeem Htcugr Kraft twist 2 de benim çok hoşuma gidiyor görüp almam lazım diyorum eşime ama yarı yarıya fiyatlar internette daha uygun mağazalar da iki katı nerdeyse
Htcugr Melteeeem internetle mağazalar arasinda kesinlikle cokk fiyat farki var . Mağazada beğenip internetten almak en mantiklisi . Bizim mağazada inceleme fırsatımız olmadi gerçi 😁
rukiye-02 Htcugr siz ne kadara aldınız biz 1200 liraya aldık kırmızı rengini sadece o indirimdeydi 😅 bizde n11 aldık
secret006 Ben mağazada gördüm ve çok sevdim 2700tl dediler trendyolda 1400e düşünce hemen aldım hem çok şık bende süsbansiyonlarından dolayı çocuk sarsılmıyor. Henüz ürün elime ulaşmadı ama 4.5lik olumlu yorumu var umarım bizde memnun kalırız
Htcugr Melteeeem 2 gün öncesinde trendyolda 1400 liraydı . Karar verip alamadık . Sabah geri 2800 liraya yükselmişti . Tabi o fiyatı görünce cokkk pişman olduk. Sonra akşam tekrar 1400 liraya düştü . Düşer düşmez aldık 😁 çabuk tükendi zaten . 5 tane stok koymuşlardı . Şuan kampanya devam etmiyor diye biliyorum ama bakmanızda fayda var