hemsireanaa Mrvaknc brn progestanın iğnesini vuruluyorum üç günde bir fitilinide hergün üçkere kullanıyorum.ama çok şükür geçti lekelenmem inşallah olamz
Mrvaknc hemsireanaa Ben başka bir şeyle karıştırmış olabilirim canım. Çok şükür inşallah bi daha da olmaz. Dikkat etmek lazım. Allah sağlık versin çok geçmiş olsun 🙏
Destkar Mrvaknc çok teşekkür ediyorum desteğin için canım.Üşenmeyip uzun uzun yazman ayrı bir nezaket.Burdan dostluklar edinmek beni çok mutlu ediyor.Umarım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur🌸
Mrvaknc Destkar Beni de bu çok mutlu etti sorunlarıma, sorularıma 1 kişi bile olsa dönüş sağladığında yalnız olmadığımı kendi kendime yazmıyor oldugumu hissediyorum☺️ Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz🙏🙏
Mrvaknc Bebus teşekkür ederim canım dikkat etmeye çalışıyorum. Zaten iğneden istesemde pek hızlı yürüyemiyorum🙈☺️
G-D27 Mrvaknc evet canım prulton iğne, progestan, decavit, magnezyum hapları verdi doktor. İğne çok yakıyor ve yeri çok acıyor gerçekten
hulya_1919 Bende 7.haftayım çoz az akıntı geldi kahverengimsi yarin doktora gidicem çok merak ediyorum