Mercan21 30 + 1 haftamdayım 68 kiloyum eşim iş nedeniyle şehir dışı yapmış az da olsa evde yalnızlık onsuzluk iştah kapattı 58 le gebeliğe başladım🙂
Nurcan126 Rabiaaydin ne olcak halimiz birine dedim zman e hamilesn alacaksın vs diyor ya sabah uyandımı insan biraz açılır yemek yiyemez bn açlıkla uyanym 🙈🙈
Rabiaaydin Nurcan126 bende acıkmış uyanıyorum ya midem kazınıyor sabah uyanınca 😂😂😂🤦🏻♀️ Yalnız olmadığıma sevindim gerçekten 😁
Nuryldrm Nurcan126 ben çok kilo olduğumu düşünüyorum ama boyum uzun olmadığı için ve herşeyde yiyorum normalde 55 kilo falandım ama şimdilerde baya aldım kilo😐
Nurcan126 Kilo almayanlar nasl almıyor ya bn iştahlı biri değildim dicem ki aç biriydim yook . Hamile açlık bastırılmıyor çölde susuz kalmak gbi açlık ama insan da bedenş zayıf ken bi anda kilo almak hayatında olmayan kilo yaşamını etkiliyor ya sorasını düşünüyorum sürekli kendimi kamyonet lastiği gbi hayal ediyorum artk🙈🤣
Serenkcn Aslgly Valla bende bugün hastaneye gittim 31. Haftalık 10 kilo almışım 😥 64 ile hamile kalmıştım 74 m şuan