Devden Dün sabah 7 de hastaneye yatısim yapıldı. Bugün saat 11:30 da evimize geldik. 2500 gr doğan Arjin bebek ana rahmine düştüğü günden beri direnişçi idi . Amniyosentez, plesenta aşağıda, seker, gobek çevresinde gerilik en son karaciger kolestazi yas gelmiş 40 dayanmış üstüne üstlük. Sezeryan sırasında birşey hissetmedim ağrı acı anlamında, sadece bir çekiştirme durumu var. Ister istemez geriliyorsunuz ama unutmayın kontrol sizde. Arjinin sesini duyunca çok farklı bir duyguya kapıldım. O yaşamak için direnirken ben kaygıları bir tarafa bırakmalıyım nihayetinde bir ekibiz onunla. Ilk 4,5 saat aklım başımda degildi. Sonrasında bacaklarım yavaş yavaş açıldı. Anesteziden 12 saat sonra yürüyebildim, bir bacağım geç açıldı. Çok Sıvı tükettim. Ilk gün zorlu, şuan ikinci gundeyim. Sarı sut icin mücadele ettim oda emmeye çalışıyor. Bir gecelik kullandım. Onada iki takım ilki büyük geldi. Depend kullandım kişisel bakım ürünleri benim için hikaye oldu. Yürüyüş yaptıktan sonra gaz rahat çıkartıyorsunuz. Onu uyandırıp emzirmek biraz zorlu. Kısaca plan yapmayın akışa teslim olup dr dinleyin. Bebeğimiz süreç içinde herşeyi bize öğretiyor.
Sghslove Devden İsmi de çok güzelmiş Arjin 🥰 ilk kez duydum anlamı nedir? 36+5 biraz erken ama sağlıklı olmasına çok sevindim. Allah uzun ömür versin 🙏🏻 Darısı başımıza. Evladını bekleyen anneler de sağ salim kavuşur inşallah