3246nsns Syma95 bende kullanıyorum doktorum verdi sadece çok halsizlestiriyor beni vitamin açısından zengin ama
Deletedmom0310 Syma95 Butun vitaminler ayni bnce ben ilk doktora gittigimde doktorum imom verdi sonra baska bir doktor bunu kullanma dedi Folic-1 verdi
Seymasezer Syma95 benim doktorum decavit gibi ilaçlara fos diyor. Birsüre sonra vucut atıyor o vitaminleri diyor. Omega 3 içiyorum ben balık yağı onu önerdi 🤷🏻♀️
Deletedmom0310 Syma95 folik asit iceren takviye edici gıda zaten hamilelikte folik asitde veriyorlar ben ilk 1 ay imom omega kullandim vitamin hapi şimdide bunu kullaniyorum
Syma95 Deletedmom0310 ilk 3 ay bende folikasit kullandim. Suan vitaminlerde kararsiz kaldim doktora gittigimde sorucam
Syma95 inci_6007 imom mu kullaniyorsunuz? Ben decavit kullaniyorum hicbir yan etkisini gormedim ve enerjiyim 16 haftalik hamileyim:) sadece hangisi daha yararlidir diye merak ettim
Sinemozdem Syma95 innate pronatal canım omega3+diğer vitaminler var içerisinde dr bebeğin zekasına +10 puan yazar bu vitamin dedi imom ı değiştirmişti bununla.