Happymamizmir 17. Haftanın içindeyiz ☺️ İki gündür hareketlerini hissediyorum her zaman değil tabi bir saniyelik deyme gibi dünyanın en güzel şeyi imiş şükür allaha🤲🏻☺️🙏🏻 Sizler kaçıncı haftanızda hissettiniz ?
juliet Happymamizmir ulutrasonda bakarken kıpır kıpır ama bişey hissetmiyorum biliyorum daha erken ama o kadar hareketi keşke hissetsem 😀
sssherlock Happymamizmir canım ben de o haftada hissetmiştim ilk kez tam olarak ve en merak ettiiğim şeydi mükemmel bi his Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah 🤲 gittikçe güçlenecek hatta hareketlerine tepki bile verebilecek 😌
Funda16 Happymamizmir biz de 17 haftanın içindeyiz ama ben daha hissedemiyorum bişey ya merakla bekliyorum
Seyma23 Happymamizmir bende bugün itibariyle 19+ 4 benimde tam aynı zamanlarda başladı seninle ama 2 hafta içinde değişen çok büyük bi fark olmadı 🙈 sanki sadece biraz daha kuvvetlendi o his. Ama tam olarak bende hala anlayamadım merakla bekliyorum. 💕👼🏼
Happymamizmir sssherlock sssherlock çok keyifli çook allah isteyen herkese nasip etsin..nasıl bir mucize biz kadınlara bAhşedilen☺️😌🤲🏻
Azramemre Kızlar birşey sorucam 34+3 haftalıgım ıkı gündür Kızım fazla oynamıyor normalmi acaba korkuyorum😣
Hazalindurusu Azramemre doktorunuza bi danışın ne olur ne olmaz hemen endiselenmeyede gerek yok ama tedbiride elden bırakmamak gerek . Tatlı biseyler yiyin ve odaklanın Oynamasında artış olacaktır
Azramemre Hazalindurusu tatlı yememe ragmen az kımıldamaları özel bi doktorum yokkı aryım devlete gidiyorum plasentam arka duvarda oldugu için.
Hazalindurusu Azramemre poliklinik tarzı bi yere git o zaman bence yada özel bi doktora bir kereliğine aklında kalıcağına