Hmdsena2019 Bebek_ Amin canim ben de hayit otu demledım ictim adet 5.günü de adem elması diyolar hacca giden bi akrabam getirdi onu balla karıstırdım yedim
Hmdsena2019 Arden_mom yaa ben pek emin olamayormki benimde 7 kasım ovalisyon koyuydu iki güne catlar derken 8kasımda silik 9 kasımdada cizgi yok oldu neyse dedım demek oldu bitti ama dün tekrar iki cizgi koyuydu baya kafam karıstı 🤔🤔
Arden_mom Hmdsena2019 mutlaka birisinde daha koyu olmuştur canım benim adetten sonra testi yaptığım ilk gün koyu çıktı herkes dedi yumurtlama olabilir ama devam ettim hep yapmaya 7 sinde çok daha koyu çıktı, resim atsana
Eceunverkanra Arden_mom benim de 27si :) hadi bakalim hayirlisi inşallah bu postta güzel haberler vermek nasip olsun 🙏🏻 Sureci beraber bekleriz 😂
Arden_mom Eceunverkanra aminn inş hepimizin gönlüne göre olur 😇🤲ay sonu burda güzel haberler peşpeşe gelir.
Eceunverkanra Ladygirl valla hamilelik bazen hic belirti de vermiyebiliyormus anlayamiyo olabiliyomussun. Ben zaten doktora gidip 7-8 haftalik hamile oldugunu ogrenen annelere cok ozeniyorum nasil anlamiyolar bilmem:)
Eceunverkanra Bebek_ Hadi inşallah 🙏🏻 Ben de macun kullandim bu ay, ben de 27’sini bekleyecegim bakalim, insallah guzel haberler vermek nasip olur hepimize
Arden_mom Hmdsena2019 yani gerçekten dediğin kadar var dün ve bugünde koyu 7 kasımda da böyleyse acaba 2 kez mi yumurtlama oldu. Sen hiç birini boş geçmeseydin ilişkiye devam et bence
Hmdsena2019 Arden_mom daha önce doktorda yumurta takibi yapmiştım ortalama 16 ila 18.gün catlama seviyesine geliyo du 3 kez yaptım catlama ignesi