Eceunverkanra __birafitap__ canim daha cok var. Ben de ovulasyon yapiyorum koyu cikiyor adetimde gecikti ama negatif kanda 😔 daha 8 gun var cok erken adet gununu bekle umarim guzel haberler verirsin☺️❤️
Eceunverkanra Arden_mom Allah razı olsun ❤️ Valla biraz agladim, biraz icerledim simdi daha iyi gibiyim. Napalim kismet bu isler ama artik yas 30 oldu:( okuldur yok kariyerdir derken gec kaldik gerci napiim kocam da karsima gec cikti 😂
Eceunverkanra __birafitap__ yok kuzum adet oldum bu sabah kismetse diger ay insallah :) en kotu 2020’den umutluyum 😂😂
Eceunverkanra Adel001 instagramin var mi? Varsa eklesene beni eceunverkanra olarak bulabilirsin canim
Hmdsena2019 Eceunverkanra bende adet oldum 😥😥 dün sabah kan verdim okdar umutluydumki sonuc cıktı beta 0.25 yıkıldım doktora bile göstermedim 😔😔 eve nasıl geldim bilmiyorum ikindi gibi de adet oldum aglamaktan harap oldum nefes alamıyorum ya Rabbim zoru kolaylaştır 🤲🏻🤲🏻
Eceunverkanra Kızlar ben adet oldum sıramı savdım, adet olmayi bekleyenlerden güzel haber bekliyorum ❤️ Benim umutlar Araliga kaldi 2019 ya son ayinda bana ugurlu gelecek ya da gercekten hic hatirlamak istemeyecegim bir yil olacak umutlar 2020’ye devredecek:))
Belirsiz Eceunverkanra hayırlısı olsun güzelim belki vücut kendini yeniden gebeliğe hazırladı bu ay bir sonraki ay inşallah hamile oluruz birlikte kutlarız 🥰
Eceunverkanra sumosgoksu ben de denicem canım, bi yandan macunda iciyorum bi yandan onu da yapicam ovulasyon takibine de devam. İnsallah Aralik bize ugurlu gelir bakalim 🌸
Blackkcat Eceunverkanra hadi inşallah canım hakkında hayırlısı olsun öncelikle ama rabbim aralığı sana hayır eylesin🌸ve tüm isteyenlere🎈
Adel001 Eceunverkanra yok canım valla hesabım yok. Postdakı fotoğrafları babaannemin hesabıyla screen ettirdim😂 yoksa çoktan almıştım hesabını falan
Eceunverkanra Blackkcat Amin canım hayırlısı bakalım 🙏🏻🌸 Dua edip bekliyoruz elden baska bir sey gelmiyor.
Eceunverkanra Belirsiz Aminn inşallah kuzum. Vardır her seyde bir hayır. Zaten gecen hamileligimde cok yikilmistim onu dusundum gecen gun yine hamile kalsam yine sagliksiz olsa daha cok uzulurum. O yuzden vakti gelince sagliklisini ve hayirlisini nasip etsin die dua ediyorum, insallah Aralik bize ugurlu gelir. Gelmezse de umudumuzu kaybetmek yok🌸
Blackkcat Hmdsena2019 ah canım ya çok üzüldüm mesajı görünce yazmadan duramadım😔nasip bu iş biliyorsun kuzum her doğacak canlı gününü bekliyor bazen biz ne kadar çabalasak boş işte🌸yeter ki sağlık olsun gerisi muhakkak olacaktır💙lütfen kendinizi üzmeyin,sizin canınız sağolsun💕
Eceunverkanra Hmdsena2019 ben de dun aynisini yasadim bu sabahta adet oldum. Uzulme canım, Allah sabredenle beraberdir. Elbet bir gun biz de o guzel haberi alicaz, en onemlisi hayirli ve saglikli olmasi. Onumuzdeki ay beraber bekleriz, umudunu sakın kaybetme.
Belirsiz Eceunverkanra aynen öyle ben hep hz Zekeriya ın duasını ediyorum "Kız olsun Erkek olsun eli yüzü düz olsun" sen de et. inşallah hayırlı olsun bizim için 🙏🙏🤲