Eceunverkanra __birafitap__ ay kan verdim sonucunu bekliyorum hala girmedilerr ayy hadi insallah guzel haberler verebilecegimm size ❤️❤️
Blackkcat Eceunverkanra silik var canım,testte vermişsin zaten😻hadi gönlüne göre olsun inşallh meleğin sana sımsıkı tutunur💙
Eceunverkanra Kızlar maalesef negatif 😔 Bu sefer cok umutlanmistim ama olmadi yine kismet artik napalim, hepinize cok tesekkur ederim ❤️
Blackkcat Eceunverkanra kuzum silik vardı ama 5in çok mu altında çıktı,Allah aratmasın daha fazla şnş bir an önce iyi haberlerini alırız canım🌸
Arden_mom Eceunverkanra 🙁🙁olsun kuzum sıkma canını hayırlısı böyleymiş. Motelini bozmadan devam çalışmaya 🤲dualarım seninle 😘
Adel001 Eceunverkanra hadi be😔 ya olsun. Canım senden birşey sorsam? Senin tam olarak problemin ne? Yumurtalarmı?
Adel001 Eceunverkanra geç döllenmede ola bilir. Adet günün dün bir bu gün iki dur daha. Ve bir test bidaha yap bak silik çıkacakmı
Eceunverkanra Blackkcat ben de o yuzden cok sasirdim. İki kez silik cizgi cikti nasil sonuc negatif anlayamadim. 1.2 cikmis canim
Blackkcat Deebg haahaaa aynen regli bugün bitti bende geri geldim😂aslında klomenle ilgili bilgi almak için geldim ama burdan da kopamıyorum zaten😅son postuma bak kuzu
Eceunverkanra __birafitap__ ben de ona cok sasirdim, normalde hic bu kadar umitlenmezdim ama 1.2 cikti ben pozitif gorecegime inanmistim oysa ki neyse kismet degilmis demek ki..
Eceunverkanra Blackkcat bir gebenin gunlugunden aldigim ovulasyonun icinden cikan bir tanesi digeri de 7,5 liralik bir testti canim