Burciny Sueda29 bakacağım hepsine hangisi güzelse alırım Reflü yatağı falan da tabi bakabilirsem kapışılmazsa 🤪anında bitiyor biliyorsun
Deletedmom0231 Sueda29 cam kavanoz silikon mama önlüğü ve battaniye üstündeki deseni hoşuma gitti diye😂😂
ant2602 Sueda29 bende bebek bakım çantası, kız için battaniye, kendime pantolon bakacağım. Vallaha güzel olan şeyleri almayı planlıyorum battaniye çok uygun kesin alacağım
Sueda29 Burciny erkenden gidicem bende benm bebişimn cinsiyeti belli değil küveti geçen sefer beyaz almıştm:)
Deletedmom0231 Sueda29 valla bime gelen tekstil ürünlerinden akrabamz almıştı kumaşları pamuklu kaliteli bence al dene benimki ek gıdaya geçicek diye ben mama önlüğü alcam çünkü dışarda 35 lira falan cam kavanozları da günlük yoğurt mayalamak için alcam oğluşuma😊
Sueda29 Deletedmom0231 bende çogu şeyi almayı planlıyorum tabi kalırsa.şimdiden alcam dursun bi kenarda:-)
Deletedmom0231 Sueda29 aynen öyle elinin altında oluyo sabah 8 de kapıya dayan ben atcam çocuğu bebek arabasına doğru bime😂
Birsennce Sabah kapı açılmadan sıraya giriyorlar :) Kalırsa çanta almayı ve mama önlüğü düşünüyorum. En fazla ne kadar kötü olabilir ki 😁