Ayse_58 Cuma günü gidicem kızlar doktor öğreniriz dedi ama aranızda aynı haftada ikilide kesin cinsiyet öğrenen varmı
Muneweralp Ayse_58 evet ben öğrendim ikili tarama testinden beri cinsiyetimiz kız 25 hafta olduk hiç değişmedi
Nevinnn Ayse_58 Muneweralp benimde öyleydi 12.Haftada kız olduğunu öğrendim şuan 21 haftalığız bugün ayrıntılı ultrasona da girdim kız dediler yine 🥳
SedaveSusam Ayse_58 Canım test sonucuna göre anlaşılmıyor ultrasondan bakıyor 12. Haftada doktorlar genelde tahmin ederler 16. Haftada kesinleşir banan 12. Hafta ikili taramada doktor kıza benziyor dedi 16da kız kesin dedi
Muneweralp Babyone test sonucuna göre anlamıyorsun ikili tarama için bazı ölçümler tapıyor ultrasonda bebeğe işte ozaman söylüyor
Ayse_58 SedaveSusam ultrasyonda bakıldığını biliyorum canım ikinci gebeliğim bu :) bi oğlum var Buda kız olsun istiyorum doktorum bikaç sefer kıza benziyor dedi cuma için kesin öğreniriz dedi çok merak ediyorum :)
Ayse_58 İnşallah bende kesin öğrenirim cinsiyeti çok merak ediyorum ya bi oğlum var buda kız olur inşallah tabiki önce sağlığı :)