Gamzekacanlar Kızlar merhaba bebeginizin kıyafetlerinş hangi deterjan ve yumuşatıcı ile yıkadınız yazarsanız memnun olurum 😌
Bsecill Gamzekacanlar henüz yıkamadım ama yumuşatıcı kullanmayacağım kendimizede kullanmıyorum iyi durulanmıyor. Kıyafetleri boronla yıkayacağım
nilly Gamzekacanlar yumuşatıcılar zararlıymış canım sadece sabun tozu ile yıkıyorum senelerdir. İçine sinsin istersen yıkamadan sonra kısa bi durulama yap ayrıca. En çok memnun kaldığım sabun tozu duru granül lavantalı
Hilaldenerieser Bsecill Boran iyi mi acaba, çok duydum leke çıkarmıyor diyorlar. bende o yüzden kararsız kaldım alıp almamakla, siz kullandınız mı hiç
Bsecill Hilaldenerieser ben boronu kendi çamaşırlarımızda kullanıyorum memnunum gayet temiz oluyor kıyafetlerimiz
Selvaelyenn Gamzekacanlar duru granül matik aldım yumuşatıcı olarakta dalin aldım. Çok memnun kaldım gerçekten misler gibi
Bitirik E bebekden kendi urunu olan baby me nin hem deterjanini hem yumusaticisini aldim iki gun oncede kullandim vok memnun kaldim kokusu cok iyi hem sabun gibi geliyo hep irite etmiyo soft bi koku tavsiye ederim