3406044 Beneto mu babyplus canyon mu🤔🙄 Bu iki ürünün fiyatları uygun o yüzden kararsız kaldım çok asiriya kaçmak istemiyorum henüz bir sürü eksiğimiz var.. Bu iki üründen kullanan var mi? Tecrübeli anneler yorumlarını bekliyorum 🥰🙂
gzmkya5805 3406044 ben babyplus kullanıyorum hiç memnun değilim çok hantal ağır hem travel sistem çok güzel duruyor ama çok kullanışsız bence normal alın
2705merve 3406044 bende hiç araştırma yapmadım canyon almayı düşünürken travel kullanan herkesten alma kullanışsız yorumunu duyuyorum bilmiyorum napsak
gzmkya5805 3406044 yok hero olanından aldıydım babyplus bebek arabaları iyi değil yani ama yinede siz bilirsiniz
Aylinstp 3406044 nilly @2705merve https://www.hepsiburada.com/tommybaby-eagle-gold-aluminyum-lux-cift-yon-bebek-arabasi-p-HBV00000MG0Y3?magaza=Tommy%20Baby ben de tavsiye üzerine aldım memnunum baya👍🏼 Siz genede yorumlarına falan bakın isterseniz beğenirseniz aklınızda bulunsun :)
3406044 2705merve bende o kadar kararsızım ki 28 haftaligiz çok agirlasmadan almak istiyorum da eşimde beni kararsız görünce doğumdan sonra al diyor
Mervezumra 2705merve bencede kullanissiz ben simdi baston bebek arabasi aldim 2.bi araba olarai malesef o yuzden bence tercih etmeyin goruntu olarak guzel ama bir zaman sonra insani cok yoruyor ozel aracinizda butun bagaji o kapliyor yinede tercih sizin
nilly Travel sistemleri kullanmak zor oluyo aslında ben de değiştiricem baston ya da tam yatabilen normal bi puset alıcam.
2705merve 3406044 bizde 32 olduk bende şu sıralar alcam ilk zamanlar puset kullanılır diye düşünüyorum almak istiyorum o yüzden ama ne alcam karar verebilirsem tabi
Anne1_ 3406044 evet travel sistemlerin içinde en uygun kullanışlı olanı o canim yani bana göre bende alırken cok araştırmıştım sürüsü az yer kaplaması görünüşü kullanışı ıyi sadece biraz ağır asansörlü yerde deyilsen zorlanirsin o kadar