HabibeGlrmr Aselimm ben hem aliexprsten hemde instagrmdan bi sayfadan sipariş verdim. yan korumalıklar ve nevresim takımı siparisi verdim ve de elbise kesesi hemde 5 tl tanesii 😊 bi cok sayfa arastrdm ama en uygunu bu bakmanızı tavsiye ederim mutluyuvam_tasarm sayfanın ismi
Aselimm HabibeGlrmr alexpresten ne diye aldin bu kiliflari elbise kesesi seklinde bulamadim canim tesekkurler.
HabibeGlrmr shdemir korumalık ve nevresim takımı 150 tl 😊 baya bi arastrp bu sayfayı buldm uygun olarak
SeNeM Aselimm İnstagramda deliskids den aldım ben.. 2 günde elime geçti. Kapıda ödemesi de var. Çokta güzel. 49 tl civarıydı ama kargo ve kapıda ödeme bedeli ile 60 tl ye geldi. 6 parçaydı yanılmıyorsam.
Aselimm SeNeM canim deliskidsteki urunlere baktim o urunleri bende cok begendim ama koku yapan kumaslar var onlarda koku varmi acaba bilgi verirmisin...
Ferah Ben bohçaya koydum,Kızımınkini ayrı kendiminkini ayrı bohçaladım. Zaten sonra telaştan hepsi birbirine giriyor ☺
Rabia88 Aselimm genelde tül keselere koyuyorlar ama eşim titizlik konusunda takıntılı içine toz girer yere düşer falan dedi koroplast kilitli buzdolabı poşeti aldik çok düzenli oldu ve hepsinin üzerine içinde ne olduğunu yazdık bence daha mantıklı
HabibeGlrmr Aselimm satıcı ismi baby maternity store. İnstgrmdan verdiğim sayfa ise mutluyuvam_tasarm
HabibeGlrmr Ipekokanliya Elbiselerini bezlerini diğer malzemelerini vs ayrı ayrı elbise keselerine koyup o şeilde çantaya yerleştircem ben inş. İnstgrmdanda uygun bi sayfa bulunca siparis ettim