GoNCa Vajinal almami önerdi doktor, hemen eriyip gidiyormu bu ilaç, wc ye çikinca korkuyorum akip gitmesinden, belki saçma ama ...
1PrensAnnesi GoNCa kullanımdan sonra zaten bi süre ayaklarını yükseltip kalkma cnm sonrasında az akıntı olur oda önemsiz faydası oluyo yani
Tutku GoNCa hemen tuvalete çıkma tabi bi müddet uzan. Daha sonra wc de parçaları öıkıyor. Çünkü vücudunun bu ilaçtan alması gereken 300mgmış. Ama sen şimdi 600 mg kullalnıyprsun. Rahat ol geri kalanının çıkması normal 😊
selindalyanda GoNCa ben de vajina yolu ile 12. Haftama kadar kullandım. beni çok sersemleştiriyordu. İşe gittiğim için sabah atıyordum, akşamda yatarken. Çok şükür atlattım o süreci, ilk zamanlarda çok zorlanmıştım. Dilerim senin de kısa sürer 🙏🏻
Ayshe Merhaba bende kullaniyorum yatarken at ayaklarinin altina yastik koy bir sure kalkma hemen eriyor ama hemen ayaga kalkinca sivi geri geliyor biraz akip gitsede vajina kaliyot torular bir daha atrken parmagana bulasir buyuk ihtimalle skrun yok
GoNCa Ayshe 1PrensAnnesi kullandiktan sonra hemen yataga yattim zaten belki 1 saat olmustur, deminde wc ye kalktim am hala kanamam devam ediyor ve koca koca pihtilar geliyor nezaman duruluyor bu kanamalar kacinci kullanimdan sonra
1PrensAnnesi GoNCa 1-2 güne geçer zaten kuvvetli bi ilaç fayda eder o gelen pıhtılar yeni değildir geçmişten kalanı temzliodr vücut ilaçtan sonra düzene girer korkma inş geçer 🙏🏻🙏🏻 Çok geçmiş olsun. Zaten kanaman tam düzene girmeden çok ayağa kalkma cnm dinlen hep vücut toparlansın
Yldzdnz GoNCa ben yarim saat yatiyorim sonra yirmi dakkika dolasiyorum evde kalan kalintilar yetiyor bir sonrki itimde eline diger itimin parcalari geliyor
Genc_anne MKES Minejjan okuduğum en güzel doğum hikayesi çok güzel sduygular maşallah Rabbim bizede nasip eder inşallah bu duyguyu. DoğumuM çok çok yaklaştı ve bunu okuyunca ne kadar rahatladigimi anlatamam.
MKES GoNCa 4. Haftada basladim 8 im suan hic kanamam olmadi cok sukur ilca devam bitmesi icin gün sayiyorm
1PrensAnnesi GoNCa sende sağol cnm.. yat bencede mümkün mertebe kalkma bebiş iyice sağlamlasın yerini ❤
Emine55 GoNCa ya çok üzüldüm az kaldı ama ya 8. Haftandasın herhalde 🙂) yat boşver stres yapma ama canım 😘
Ayshe En etkiki yontem vajinadan dedi doktor benimde kanama birgun surdu durdu ama fitili ihmal etme bende hemen etkiki oldu ama dinlen yagaktan kalkma insan korkuyor zaten hareket etmeye biran once faydasini gorursun insallah
Gulo YavuzuraOla bende ayni sorun var ve bu vitamin eksikliginden kaynaklanan bir durummus doktoruna söyle vitamin takviyesi yapsin
Emine55 YavuzuraOla of bendede aynı sorun var ve bez ıslıyorum 2-3 kere ve enfeksiyonunda var üşütmem lazım ay bilmiyorum valla doktora söyleyecektim unuttum geçen
Gulo Banada doktorum bu ilaci yazdi bende ignesi vardi negatif sonuclanan tüp bebek tedavisinden o zaman igne vermisti doktorum simdi ise vajinal fitili fakat ben kalan igneleri kullaniyorum bitene kadar kafam karisti ignesimi fitilimi ? Daha etkili ?
GoNCa Progestan kullananlar tam olarak nezaman bitti lekelenmeler, salı günü 1 hafta olucak ama hala kahverenginde silince bulaşıyor, sabahlarıda hafifden kanlı bulaşıyor, normalmi
Tutku GoNCa zaten bu ilacı minimum kullanma süresi 7 gün. Daha aşağıya kullanamazsın. Şu kadar gün sonra kesilir diye bi durumu kimse söyleyemez. Hamileliği boyunca kullanmak zorunda olanlar var. Zaten kanaman kahverengise korkulacak birşey değilmiş tabi insanın içi rahat ederse😒 ama kırmızıya dönerde doktorunu mutlaka ara. Olabildiğince dinlen canım. Bir de ilacı verdikten sonra tekrar kontrole çağırmadımı?
Lamelif GoNCa canım o zaman pruluton iğne vurulmalısın benim 10 gün süren lekelenme şekilde kananalarım oldu
Canbildigim GoNCa gecmis olsun benimde kanamam vardı doktor progestan verdi gunde iki kere agiz yoluyla ilaci ictikten ertesi gunu gecti benim 1 aylik vermis 2 kutu 15 haftaligim suanda insallah duzelirsin bian önce cok gecmis olsun sadece dinlen hic bir şey yapma 🙏
GoNCa Tutku ben bugün doktora gittim bebeğin kalp atışlarını dinledik, herşey yolunda dedi ama kendini koruman lazım dedi. Progestana devam ama bu paket bittikten sonra sabah akşam 100 mg yazmış onu alıcam, fakat wc ye çıkınca hala peçeteye kahve kırmızı kan bulaşıyor