ecekohen Semiha89 ben de 9+3’üm sanki günler eskisinden de yavaş geçiyor, bir sonraki randevum ayın 30’unda, nasıl dayanacağım diye düşünüyorum sürekli. Hep görmek, hep iyi olduğunu bilmek istiyorum 🙏🏼
Semiha89 Hepimiz aynıyız evet zaman Cidden gecmiyor bişi yapmak istemiyorum. Kalbim atıo küt küt bazen heyecanlanıyorum
EzgiCan_ Semiha89 evet zaman geçsin diye uğraşıyorum midem herşeyden etkileniyor yemek yapmakta ve yemekte zorlanıyorum.
EzgiCan_ Sizlerin nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz neler hissediyorsunuz? Doktorunuza karar verdiniz mi? Birşeyler aldınız mı? Gibi gibi...😊
Semiha89 EzgiCan_ ben henüz bişey almadım en az 28. Hf kadar bekleyeceğim. Ben çalışıyorum ama pek işte yok iş yerinde olsa güzel gecerdi vakit... Mide bulantım kusmam dun basladı ama cok asırı değil biraz bişiler yiyebiliyorum.
Mrwmrw Aynı bende 8 haftalık oldum tam bugün. Cok cabuk yoruluyor gibi oluyorum ben. Zaman hiç geçmiyor sanki,haftalar çok uzun sürüyor gibi
iremtzn Biz 10+2’yiz dediğiniz gibi zaman hiç geçmiyor sanki ama nedense hala kendimi anne gibi hissedemiyorum normal mi sizce 😔
ecekohen iremtzn ben de hissedemiyorum ve üzülüyorum. Sanırım ilk hareketleriyle anlayacağız. Eşim de baba olacağını idrak edemiyor sanırım, hiç heyecanlı değil. Sinirlerimi bozuyor 😪
tugbatanfer Bende ayni 8+2 AŞ’yi mi değil mi sorun var mı hissedemiyorum Bİle bı biraz sinir bozucu :)) kalp atışlarını duymak istiyorum hergün doktıra gidip :))
ecekohen tugbatanfer keşke her hafta kontrole çağırsalar ya da bir şekilde bilsek iyi olduklarını. Ben göğüs ağrılarım ve kasık ağrılarım oldukça seviniyorum. Bebeğim hala benimle diye. Anne olma arzusu inanılmaz bir şeymiş
EzgiCan_ Semiha89 ben henüz kusmadım çok şükür ama sürekli mide bulantısı huzursuz ediyor. Bim e de çok uygun fiyatlı ürünler gelecek bir daha biz doğum yapana kadar gelmez aklınızda bulunsun yine🙈