Minnosannesi0 Kızlar bebeğimin de gelişim geriliği var doktoruma balık yağı yazmasını rica etmeyi düşünüyorum kullanan varmı bebeğiniz kaç kilo ?
EgeannesiT Minnosannesi0 gelisim geriligi varsa kendi onerecektir zaten .ben balik yiyemedigim icin istemistim tabiki gelisiminde faydasi oluyor sende isteyebilirsin uygun gorurse verir ☺️
Akademisyenanne Minnosannesi0 balik yagi kullanmadim hic. Bebegimin gelisimi hep ondeydi. Saglikli beslenmeye calisiyorum. Cok sukur takviye kullanmadim bugune kadar. 32+2’yiz kilosu 2200
shsn Minnosannesi0 canım ben 33te gitmiştim 1950ydi kilosu doktor birşey demedi. doktordan doktorada değişiyor sanıırm
Songultombul123 Minnosannesi0 canim bende 33 haftakigim kilosu 2100 gram dedi senin kac ki .burdaki bazi annelrin bebeklerinin kilosuna takilma uygulamads kilo arakigi var zaten gorunuyor.
EgeannesiT Minnosannesi0 iste bende istemistim cok kafanada takma herseyden duzenli yemeye calis duzelir insallah 🤲🏻
Minnosannesi0 Akademisyenanne önce ki postta görmüştüm kuzum seni 2 hafta önde demiştin canım herkes balık yağı çok iyi diyorlar bilmiyorum ama bir arkadasım da doktorum yaZdı ama içmiyorum dedi onun da bebeğinin gelişimi önde ben de ne yapacagımı şaşırdım
Akademisyenanne Minnosannesi0 gelisimin onde olmasi bir saglik sorunu degil. Sadece iri bebek olunca normal doguma sicak bakmiyor doktorlar.
Ozlm_krn Ben 32. Haftada gittim kilosu 1900 dedi 2 kilo olmasi lazim dedi balik yagi yazalim dedi kendi simdi onu kullaniyorum
Mrv21 Minnosannesi0 konu hakkında bilgim yok ama bu haftada sizde bebegin hareketleri nasıl çook aktif mi yoksa arada mı aktif sadece