May18 Arkadaslar dusuklerden sonra kan pıht cıktı bende coraspın 100 ıcıyorum ıkı aydır bu ay adete 1 hafta kala yani yumurtlama dan 8.gğn böyle gri kahve pembe arası bir akıntı geldi gectı ıkı gun sonra bı daha?? Bu nedir acaba sulandırıcı ıcıom dıo adetim mı sokuyor erkenden ya da hamile olup yerlesme kanaması olabılır mi kiii🤷♀️🙋♀️🤪 suan hala 5 gun var adetime hamıle olabılır miyim acaba
Papatyam2017 May18 ben hamileyken hem corasprin hem iğne vuruluyirdum 6.haftasında pembe şekilde gelmişti benimde dr gittim kan sulandiricinin etkisi olabilir dedi vücut çok geldiyse atıyor demek siz yine adet döneminizi bekleyin
Papatyam2017 May18 hayır demedi riskte yoktu hatta düştü sandım ama kalp atışını duymuştuk 9 aya kadar da devam ettim.. birdaha da gelmedi öyle birşey zaten
May18 Arlafaşsr 5 gun kala test yaptım hayalet cızgı cıktı su ucuz testlerden ya olabılır mi kiii ya yine duserse ay allahım ne dusncem b lemedkm hamile olabılır miyim 🤷♀️🤷♀️
May18 Papatyam2017 ondanda erken ogrenmek istiom belkı ıgne denicez bu sefer oyle olunca dusurmme bebegımı
May18 Papatyam2017 ınsaşaşj bebegım vardır erken mıdahale eder kaybetmem bebegı umudum var gecen hamılelıkte sadece coraspın ıctm ıgne ıcın cok gec kaldık Is isten gecmıs ti