Deletedmom0010 Arkadaşlar 6 haftalık ultrason fotoğrafi yüklemeyi bilen bana gönderebilir mi çok önemli ya da ben nasıl ekleyebilirim bilen varsa cevaplasın
Nur-11 Ben birinin yüklediği fotoya tıklamıştım ordan kendi hesabını açabiliyorsun sonrada linkini buraya atabilirsin canım Deletedmom0010
Deletedmom0010 Deletedmom0231 hayır canım 6 haftalık daha benimki dr kese büyük ama bebek küçük dedi onu sormak istiyorum size ama yükleyemiukrum malesef siz bana atarmisinjz ben bu baksam
Deletedmom0010 Canım herşeyi denedim olmuyor siz bana atarmisinjz 6 haftalık ultrason görüntülerinizi
Deletedmom0231 Deletedmom0010 canım doktorun ne diyosa onu dinle burda herkes bin tane şey söyler kağan karışır boşver böyle şeylerle uğraşma allahın izniyle bişy olmaz dua et ❤
Yrnkrm Deletedmom0010 daha çok küçük normal benim 6 haftada kesenin içinde bit kadardı şaka değil cidden bit kadardı bekle biraz kuzum çok erken
Deletedmom0010 Yrnkrm ya Dr kötü şey söyleyince insan endişeliyor işte elinde olmadqn ama çok teşekkür ederim kendimi iyi hissetim :))