Mugge_1 Kızlar 35+4 haftalığım bu sabah adet olacakmışım gibi ağrıyla kalktım ama çok afedersiniz ishal gibi oldum tamda ishal denmez ya istemsizce sıvı çıktı bağırsaklarımdan. Ve çıktıkçada ağrı vurdu Ayak altlarıma kadar, soğuk ter döktüm. Şimdi kafam karıştı zehirlendim mi acaba? Yoksa doğum başlamadan önce bağırsak hareketi artar mı ? Yada en basiti üşüttüm mü? Aklıma herşey geliyor artık ödüm kopuyor zamanda yaklaştı.. başına böyle bişe gelen var mıı 😔😰
Kubraaas @Mugge_1 yanlış yönlendirmek istemem ama ben de sık sık oluyor. Ama Terleme çok olmuyor. Üşüttüğümü düşünüyorum.
Mugge_1 Kubraaas ozaman basitçe düşünmek lazım ya üşüttüm ya da yediğim bişey dokundu. Ama işte adet ağrısı gibi girdim wc ye bide istemsizce bişeyler aktı. Dışkı desen dışkı değil. Belkide bağırsaklarım temizlendi 😅 allahım herşeyden nem kapar oldum 🤷🏻♀️
Kubraaas @Mugge_1 benim de adet sancısı gibi oluyor ishal gibi oluyor tuvalete çıkınca rahatlıyorum. ama zaten çatı ağrım falan da çok olduğu için alıştım. Bebek hareket ediyorsa başka sorun yoksa rahat düşünmeye çalışın. Evhamla 40 hafta nasıl geçerdi 🙂