KmkDilek Merhaba arkadaslar🙋♀️ 34 hafta 4 gunluk gebeyim.kontrole gittiğimde bebegım 36 hafta 4 gunluk cıktı ultrasonda bu neden kaynaklanıyor bilmiyorum. Bebegımın biraz iri oldugunu soyledı doktor ben biraz endıse duydum acaba dogumdan sonra sıkıntı yasarmıyım😨 suan cok kotu hastayım ve ılac kullanamıyorum oksuruk gecmıyor bu bebegımın gelisımını etkiler mi acaba? Sırt ve bel agrılarım cok fazla uykusuzluk Bı yandan cok zor gecırıyorum son donemlerı 🙄 Rabbım butun hamıle annelerin yardımcısı olsun 🤲
Akademisyenanne KmkDilek bizim de iki hafta onden gidiyordu. Bu hafta bir haftaya dusmus. Uc haftaya kadar onden gitmesi normal. Son haftalarda duzelebiliyormus kilosu.
Minnosannesi0 Kubraaas KmkDilek Akademisyenanne Kızlar şimdi bizim de geride ultrason da dıgum hangisine göre baz alınıyor bana sezeryan dedi doktorum şimdi ultrason tarihine mi göre sezeryana alacaklar yoksa son adet tarihimi baz alarak mı ??
momof3 Ultrasonda 2 hafta geri ya da ileri çıkması normal karşılanır diye biliyorum ben.Bir sorun olsa doktorunuz uyarırdı
Kubraaas @KmkDilek doktorlar 3 haftaya kadar önde veya geride gitmesini normal karşılıyor. Benimki de başından beri iki hafta önde. Doktor normal sorun yok dedi.
Zeyk KmkDilek aynen böyle diyor yani önden yada geriden 2 haftaya kadar olması gelişiminin bir sakincasi yok diyorlar hep
Gulfem07 Akademisyenanne aaa ne güzel yiyebilirsiniz o zaman 🤭🤣benmde önde ya yiyemiyorum cuma gün kontrol var bakalım ona gore yicem çok zor yememek hele ki hamileyken.
Akademisyenanne Minnosannesi0 bana da sezaryan demisti. Bu hafta kilosu normale dondugu icin normal dogum dusunebiliriz dedi. Son adet tarihin baz aliniyor. Ultrason tarihi degil.
Kubraaas @Minnosannesi0 bir doktor iki hafta ilerde olan bebk iki hafta erken doğmadığı gibi iki hafta geride olan da iki hafta geç doğmaz demişti. Ama bilmiyorum. Bana benim doktor erken olur falan hiçbir şey söylemdi
Akademisyenanne Gulfem07 yiyorum valla😅bu ay kilo da almamisim ohh😅catladim ama olsum. Saglikla gelsinler