Buglem2907 Bugün 12+6 haftalık hamileyim normal doktor randevuma gittim büyük bir mutlulukla bebeğinin cinsiyetini öğrenirim diye ultrasonda ilk başta bebeğim baya hareketliydi küçük olmasına rağmen sonra hiç hareket etmedi kaldı olduğu gibi doktorda uyuyor herhalde falan dedi sonra ense kalınlığını ölçtü ve 3.6 mm çıktı bu ya bir hastalığın yada down sendromunun göstergesiymiş beni riskli gebelik bölümüne yönlendirdi allah aşkına böyle bişey olabilir mi olsada kabulum ama haliyle ağlamaktan perişan oldum bu konuyla ilgili bana akıl verecek ya da teselli edecek bilgisi olan varsa yazsın gözünüzü seveyim.
Sghslove Buglem2907 kıyamam canım perinatolojiye git ikili test için kan verdin mi ? Umarım sağlıklıdır bebeğin 🙏🏻 Allah yardımcın olsun şimdi çok üzme kendini biliyorum elinde değil ama biraz sakin ol bakalım git bir iki doktora daha
canimoglum53 Buglem2907 hic moralini bozma kuzum. Detayliya girince hersey daha net cikar. Tek doktorla sabit kalma başka doktora gorun. Down diyilip saglikli dogan cok bebis var inan bana.. burda da cok okudum etrafimda da cok oldu. Stres yapma bebegini dusun 🙏
fadimeozbas @Buglem2907 İyide sınır 3,5 zaten kuzum yani 3.5 yukarısı risk diye biliyorum ben üstelik o da kesin değil 4,5 5 olur tamam da 3,5 risk değil ki yinede çok korkma sen perinatolojiye git zaten kan değerlerinle çıkar rahatlarsın
Buglem2907 araştırma hastanesine gttim ultrasonda nt ölçümü yapıldı tekrar benim doktorum nt 3.6 dedi burda 1.3 çıktı bu sefer burdaki doktor da crl 83 cm tam sınırda dedi ve kan testi yapıldı sonucu 1 hafta sonra çıkacakmış artık kime inanacağıma şaşırdım inanın hepinizden de allah razı olsun ne güzel yüreklerimiz var mesajlarınızla içim rahatladı hepinizden allah razı olsun .