Kubradem Hanımlar 1bucuk saat sadece beni biraz sıkan bir sütyen takmıştım. Eve gelir gelmez çıkardım. Şimdi kürek kemigimden belime vuran sırtımın sadece sağ tarafı yani aşırı derece ağrı acı arası değişik bisey ama olduğum yerde beni kıvrandırıyo çok canım yaniyo yaşayan var mı nasıl geçer bi bilginiz var mı
hulyagmurat Kubradem 3-4 gündür o ağrıyı çekiyorum canım tek iyi gelen şey sıcak su torbası oda soğuduktan sonra yine aynı oluyo sanırım göğüsler ve göbek büyüdükçe baskı sırta kayıyor
GizemKD Kubradem bence böbrek genişlemesi Ağrısı yasiyosunuz doktorunuza sorun bende aynı ağrıyı yaşadım genişleme çıktı
Felipe Kubradem benim iki gündür ara ara oluyor sıcak tutunca rahat ediyorum ama yatarken yine agrıyo ayakta geziniyorum
hulyagmurat Felipe bende aksine üzerine uzanınca rahat ediyorum kolumu kaldırıp iş yapmak resmen işkence
Kubradem GizemKD ama böbrekte değil eminim çünkü böbrek ağrısı ndir bilirim taş var ikisindede bu tamamen en yoğun olduğu kısım kürek kemiğim
Nur1991 GizemKD canım benimde oluyor matkapla deliniyor gibi böbreğe yakin hatta bazen böbreğim mı ağrıyor diyorum acaba ulturasonda mı görüyor doktor 34 haftalık hamileyim ovduruncs rahatlıyor ama ağrım
GizemKD hulyagmurat yok hayır yani sadece ağrı kesici serum yedim 10 gün boyunca.. sonra ağrılarım dindi belirli bi seviyesi var o seviyeye gelmeden bobrege stent takılmıyor mecbur kalmadıkça
hulyagmurat GizemKD benim kürek kemiğimde hatta halk arasında yel girmiş batar olmuş falan derler ama bilemedim Pazartesi bi sorayım doktoruma teşekkürler canım