Zlmdemir Kesinlikle yanlis yonlendirmek.istemem.ama benim bebisim de tup bebek ilk denememizde oldu cok sukur.. Doktorum cok iyi bir proftu bana sordu ne istersin diye ben sirf bebegime bisy olursa diye ilk gunden beri sezaryen dedim tamam sen bilirsin dedi.. Allah buyuk bebegim hep tersti hic donmedi zorunlu sezaryen oldum ve ya denesemiydim normali de dememe firsat olmadi ustelik de kendiliginden suyum geldi.. tecrubelerime gelirse epidural oldum cook rahat gecti ignesinden asla korkma zerre acimiyor dogum ani da cok guzeldi sonrasi da gayet guzel ayaklandim.. agrim olmadi bile sadece yatip kalkarken acidi bi kac gun o da cabuk gecti.. sütüm de hemen geldi.. eger aklimda kalmasin diyosan imkanin da varsa baska iyi bir doktora daha gorun.. fikir al.. normal dogum bebek sagligi icin elbette daha iyi ama olmuyosa da hic onemli degil.. onemli olan ona saglikla.kavusman.... sezaryen olursan da hic pismanlik duyma uzulme milyonlarca insan o veya bu sebeple oluyor.. insallah sağ salim kavusursun evladina.. dunyanin en guzel duygusu..