Kayraruzgar umutruyasi doktorunuzu arayın size iğne falan önerebilir ayrıca gebelik tahlili isteyebilir (kanda) idrarda yapılan tahlilleri önermiyorlar ayrıca 3.cü de 8.ci günde test için çok erken günler inşallah bebişiniz tutunuyordur🙏
Ebaki umutruyasi haber ver burdan canım dualarım seninle insallah hamilesin dir Rabbim korusun sizi 🤲🤲
laboratuvarbebegi1 umutruyasi Sağlık ocağına gitme canım acilde ve 45 dakika da çıkıyor yarın verir sağlık ocağı
Aynuradem umutruyasi ne bilim cnm bizim doktorumuz gece bile arayabilirsin dedi hatta 2de falan aradik o zmn normal bi hastaneye git hala dewam ediyosa hayirlisi olsun
Mucizem1_ Merhabalar öncelikle hepinizin Rabbim yüZünüzü güldürsün bende 5. Gün donmuş embriyo transferi oldum bugün 6. Günüm çok heyecanlıyım daha önce 2 kez düşüğüm oldu şimdi belim 3 gündür ağrıyor ve sabahları vücut ısım çok sıcak oluyor test yapmaya korkuyorum genetik olarak bakıldı 1 tane sağlıklı embriyom geldi o transfer edildi inşallah tutmuştur hayırlısıyla🥺🙏🏻
Buseeeeee Test yap canim çıkar teste gebe olup olmadığın bende olmamıştı progestan ve prploton kullandigim için bence doktorunu arayıp sor için rahat olsun .
umutruyasi Zeynep_busra uzulmuyom ama eşime de söylemedim cok uğraşacak cunku hep suclu cikaracak herseue bi bahane buluyo
Merve6475 umutruyasi ortada bi suçlu yok ki canım benim hepsi rabbimden gelen bisey yani destek olması lazım sana burda en cok üzülen biz oluyoruz cünkü
Zeynep_busra umutruyasi canım allahın takdiri ama elden birşey gelmez ki rabbim en kısa zamnda nasip etsin size