Dilek6161 21. Haftadan itibren her gun net bir sekilde hissediyordum bayada hareketlilerdi ama dun bugun cok cok az hissettim dun biraz yoruldum ama bugun hic yorulmadin cikolatada yedim ikizler yarin detayli ultrosona giricem biraz kafaya takiyorum stresten olabilirmi bi bikri olan varmi kizlar yardimci olurmusunuzz
Eddmn Dilek6161 bende suan 24 haftaligim kıpır kıpır hiç durmuyo ama 21.haftada 2 gün hissetmedigim oldu takma kafanı stres yapma bişeyleri yoktur allahin izniyle bende çok korkmustum biseymi oldu diye allahım esirgesin evlatlarimizi🙏
Bahar2 Dilek6161 kendinizi gün içerisinde fazla yormayın sürekli koşuşturmayın sol tarafınız üzerine yan yatar pozisyon anne ve bebeğin en rahat olduğu pozisyonmuş. 26.haftada bende 2-3 gün hissedemedim çok tedirgin oluyor insan
isimsizbebek Dilek6161 merak etmeyin bu haftalarda normal bende üç hafta önce aynı şeyi yaşamıştım çok tedirgin olmuştum ama sonradan harket etti. İçiniz rahat etmiyorsa acile veya sağlık ocağına gidin
Sabirsizanne16 Canım ben de bu sabah uyandım saatlerce hiç hareket hissetmedim.24teyim ben de.sonra öğleden sonra minik bi hareket oldu.Tee akşama normal hareketler başladı.Bazen tembellik yapıyolar heralde😇 içini ferah tut takip et
Dilek6161 Bahar2 elimden geldigince oyle yapiyorum ama cok korktum tedirginim daha oncede bu haftalarda kaybim oldu cok az hissettim ama ne biliyim doktorada gitmedim yarin detayliya giricem diye :(
Dilek6161 isimsizbebek bilemedim cnm yarin doktora gidicem diye durdum az az hissediyorum ama cok hareketli degiller