Derderya Deletedmom0065 burun tikanikligindan horlamada basliyo bnde bide nefes darligida var zaten normalde cok zorluyo gece hayirlisiyla dogursaydik
Derderya Deletedmom0065 burun tikanikligindan horlamada basliyo bnde bide nefes darligida var zaten normalde cok zorluyo gece hayirlisiyla dogursaydik
tugbadm kadernurr 12 Mart canım benim 😌bu ara hiç iyi değilim dünden beri şiddetli bel ağrısı başladı gece kıvranırken uyumuşum şimdi yine var ağrı anlamadım gitti karnım çok sert taş gibi oluyor bebek hareket ettikçe WC ye gidiyorum sık sık derken derken gün geçiriyorum işte 😬😌
inci3588 Ayazacar şimdi kontrol oldum cnm maşallah iyi giditoz dün gece biraz ağrılı oldu 2648 Gr olmuşuz🥰🥰sen cnm erkek bu arada
amineeliff Benimde 7 mart kizlar. 35+5 iz. Bizde de erken dogum riski vardi 4 gun hastanede yattim ciger geliştiriciler antibiyotik takviyeler derken simdi evde hic is yapmadan sadece uzanmam gerekiyormuş. Sanci önleyici olarak nidicard kullanıyorum. Acaba ilac bitince sancimin gelmesini mi beklicem 🙁 ilac 1 haftalik o zaman ben 37 oluyorum
pelin_87 amineeliff seninle aynıyız ama bana sancı önleyici vermedi, progestan ve ciğer geliştirici verdi, bugün kontrolüm vardı sancılarım azalmış Cumartesi tekrar gel dedi. Artık doğmak istese de sorun yok dedi. Bakalım hayırlısı inşallah
Hatunerol Ahmtnrdn benimde 9 mart sin adet tarihim 35+3 üz 🙏 çok zor geçiyor şu son zamanlar kollarımda ve bacaklarımda aşırı kaşıntı var ama sadece geceleri kaşınıyor gün içinde bisey yok. Bastan beri çok çektim bulantı kusma ilk 4 ay 6 kilo verdim şu bile içemiyorum 4 aydan sonra geçti şükür sonra da bu kaşıntı çıktı ellerim şişiyor uyuşuyor geceleri çok zor ama az kaldı herşeye rağmen çok şükür diyorum rabbim bana bu duyguyu yaşattığı için 🥰🥰
Zisan14 aniseamine13 normal doğum şimdilik ama tarihle ilgili bişi demedi doktorum ultrason kağıdın da 15-20 si arası gözüküyor Aralık sana bişi dedi mi acaba canım 🤭
Dryl Selam kızlar 33+4 üz 22 Mart son adet tarihim. Geçen haftalarda felaket çatı ağrısı vardı. Son hafta geçti. Cuma doktora gidicem. Doğumu konuşucaz. Artık her hafta çağırır herhalde doktor kontrole. Ben hiç nst ye girmedim. Ne zaman girilmesi gerekiyor? Bir de iki hafta önce bebeğimin bel çevresi zayıf demişti protein ağırlıklı beslen dedi. Dediği gibi besleniyorum. İnş kilo almıştır. Bizim gibi yaşayan var mı?
Sultan_ Dryl Benimde 20 mart aramızda 2 gün var şuan 33+6 haftadayım erkek bebek 👶🏻 hayırlısıyla alalım kucağımıza hepimiz İNŞALLAH ❤️
Ahmtnrdn Hatunerol Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah zor bi hamilelik degildi benim sukur sadece asiri dercede mide yanmasi disinda birde cati agrim basladi su son iki haftadan beri dun doktorumdaydim 30 Kasimdan 2 araliga kadar bir gun belirlememi soylemi sezeryan icin asiri heyecanliyim guzel haberlerinizi bekliyorum sizinde 👣
Cigdem1987 Hatunerol haftamizda yakin yaşadıklarımız da ayni 😕 Allahtan ursofalk kullaniyorum da hafifletti kasintilarimi, yoksa erken gelebilirdi bebisim..