glnzk Anneee3 migde yanmasından bahsetmiyorum bile bende birazda uykusuzluk 😬 ama çoğu bitti azı kaldığı icin dayanırız biraz daha 🤷♀️😊
Beyza1234r Benimde 15 mart canım şükür bi sıkıntım yok fakat geçen hafta gittim nst ye girme zamanın geldi dedi doktor girdim sancım çıktı daha sonra serum taktılar sancım dursun diye fakat durmadı doktor bir egitim araştırmaya git dedi ama ben dha gidemedim randevu aldım gidicem allah izin verirse gün içinde defalarca kez nst ye girdim hep sancım çıktı erken doğum riskim. Varmış şuan 34+4 inşallah dua edinde zamanında doğsun 🙏
Sezinnur Beyza1234r benimde son adet tarihim 15 Mart beni doktor şimdiye kadar hiç nts ye sokmadı. Sizi ne zamandan biri aliyo nts ye ? Beni neden almadiki
Skn23 Beyza1234r bende 15 Mart canım aynı ☺️ Ayın 6sında gitmiştim nst de 20 ye çıkıp iniyordu doktor kasılmaların başlamış demişti sizinki kaça kadar çıktı ki sancı dediğine göre 60 üstü mü
Fzlt Beyza1234r inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Yat dinlen hiç iş yapma dikkat et mutlaka. Doktora da hemen gitseydin keşke randevuyu bekleme
Caydankaratas Vera18 bakalım hangimiz önce alıcaz kucağımıza 😊 doktor gün verdi mi şu günler arası olabilir diye?
Caydankaratas Vera18 bakalım hangimiz önce alıcaz kucağımıza 😊 doktor gün verdi mi şu günler arası olabilir diye?
Vera18 Caydankaratas yok canım daha bir şey demedi usg de 27 Aralık bazen 3 ocak cıkıyor tahmini dogum tarihi. Sana dedi mi?
Melegimolsun kadernurr 14 Mart son adet günüm :) yalnız 29 haftalık doğdu kızım kuvezde şuanda 38 gün oldu bu hafta sonu çıkacak inşallah rabbim tüm anneleri sağlıklı kavuştursun inşallah
Silasahin-1207 Ayy özür dilerim 12 Mayıs ben heyecandan yanıldım şuanda bebeğim 26. Haftasında geçen hafta gittiğimde 930 gram dedi
Biyolog kadernurr 10 mart oğlum olacak nasipse. Herşeyi yıkandı utulendi hastane çantası kabaca hazır. Ayaklarım çok şişmesi dışında çok bi sikayetim yok. Dr son gün 15 aralık dedi bakalım erken veya geç ne zaman gelecek oglusum🤲🥰
Derderya Derderya cvaplardan okudumda kizmis sizinki ins sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin rabbim kilosu falan nasi bebisin
Deletedmom0065 kadernurr son ölçumlerde 15 mart la uyumluyuz bizde 🙈 burnum tikali, uykusuzluktan mahvoldum ama uyuyamiyorum. Rahat edemiyorum yatakta degil taştayim sanki cildiricam:(
Deletedmom0065 Derderya saga yatiyorum sag tikaniyor sola yatiyorum sol burnum zaten şiş :(( sirt ustu uyumak istiyorum kemiklerim agridi sol tarafa yatmaktan.. allah kurtarsin sagsalim saglikla😖
Derderya Deletedmom0065 burun tikanikligindan horlamada basliyo bnde bide nefes darligida var zaten normalde cok zorluyo gece hayirlisiyla dogursaydik
Derderya Deletedmom0065 burun tikanikligindan horlamada basliyo bnde bide nefes darligida var zaten normalde cok zorluyo gece hayirlisiyla dogursaydik