pelin_87 amineeliff amin kuzum, nasıl oldun. Biz dün kontroldeydik şükür sancılar azalmış, Cuma günü 36 oluyoruz ve Cuma günü progestanı bırak dedi doktor, artık ne zaman gelmek isterse o zaman gelebilir dedi
amineeliff pelin_87 sukur canim benim bende yarin 36 oluyorum. Artış olmasada bugün de ayni sancilar oldu bende gorustum nidicard a devam et dedi ama cok uzun surerse acil beni ara dedi. Senin su an olursa artik normal mi canim haftan iyi mi yani
pelin_87 amineeliff Cuma 36 haftalık oluyoruz bebeğin kilosu iyi dün 3200 çıktı artık gelse de sorun olmaz dedi öyledir inşallah ama tabi yine de 38e kadar beklesin istiyorum ama korkuyorum da dün nst de hareketsizdi, önceki günlere göre artık daha hareketsiz korkuyorum ne yalan söyleyeyim sorun olmayacağını bilsem yarın girmek isterim doğuma
amineeliff pelin_87 benimde oyle son 2 nst de durgun cikti serum verdiler niye oyle oluyor anlamıyorum. Ama masallaah subhanallah seninkinin kilosu iyiymis dedigi gibi bencede bi sey olmaz. Kaldi ki her gecen 1 gun ona hem kilo hem direnc kazandiriyor
Zeppp Skn23 Elleriödeki ödemler dışında rahatsız oldugum bi durum yok şimdilik parmaklarımı açıp kapatmak çok zor. Sizin durum nasıl😉
shsn Kdrkdr benmde 17 mart. bebekte 2 kg :( bizim hocamızda bebeğimiz zayıf ve uzun olacak yapı meselesi dedi
Kdrkdr shsn aynen öyle sağ salim gelsinde varsın zayıf olsunlar. Peki bebek dönmüş mü sizin benim hala makat geliş😳
Skn23 Zeppp bendede çocuk söndüğü için alta baskım çok oluyor bazen . Bu arada minik sancılarım var yalancı sancılarım erken başladı sanırım. Bide fazlaca toplanıyor bebiş
Dmt01 kadernurr benim 8 mart kızım olacak Allahın izniyle şuan 35+6 yız ve bugüne kadar hiç bi sıkıntımız olmadı çokşükür bulantı kusma baş dönmesi aşerme tiksinme hiçbişey olmadı çok şükür sadece 28. Haftadan beri üç haftaya yakın bi karın bölgesinde gerilik var kızımda onun dışında sıkıntımız yok