ikicocukannesi_ Hayırlı akşamlar kizlar bizim bugün yatisimiz yapıldı oğlum erken gelmek istedi nasipse yarın 34+2 olarak doğum yapacak sezeryan ile dualarınızı eksik etmeyin olurmu birde benim gibi bu haftalarda doğum yapıp bebegi kuveze alınmayan varmı
Canimoglumkubra ikicocukannesi_ Allah'ım yar ve yardımcınız olsun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip eylesin inşallah 🙏
canimoglum53 ikicocukannesi_ ayni haftadayiz.. rabbim yardimciniz olsun. Insallah sag salim kucagina alirsin kuzum. Bol bol dua et insallahh. Kac kg bebisin? Doktor ne dedi kuvezle ilgilii
Kumru82 Neler hissetin canım neden erken geliyor bende cok korkuyorum arada adet olacak gibi sızım oluyor erkenmi gelicek diyorum Allah yardımcın olsun seninde 🤲🏻
ikicocukannesi_ canimoglum53 şuan 2.350 doktor doğum için kilosu iyi dedi olumlu konuştu kuvez olayida bebek dogdujtan sonraki durumuna bagli
Senass ikicocukannesi_ canım bende 35. Haftamdayım 34. Haftadan beri erken doğum riskim var kilomuz 2280 hergün su azalması riskinden dolayı hastaneye gidiyorum
SuleDoruk ikicocukannesi_ 9 yıl önce oğlumu doğurmuştum tam 34+4 de... Küveze girmedi fakat sarılığı çook zor atlattık
Guligul ikicocukannesi_ yarin benim de 34+2 olacak okuyunca cok sasirdim. Gercekten cok erken 🙁 Allah yardimciniz olsun. Bebeginize saglikla kavusmanizi dilerim. Simdiden hayirli olsun.
MucizeDuam Rabbim şifa ismiyle şifa versin inşallah hiç bişey gerek kalmadan kucağınıza alırsınız ALLAHIM büyük merak etmeyin yardımcınız olur bizi de haberdar edin dualarımız sizinle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Fey Sağlıkla büyüsün Rabbim kolaylık versin prematüre bebek bakımı zor ama ne yapacaksınız geliyorum diyorsa sağlıkla kucağınıza alın inşallah kuvözde kalmaz evinize gidersiniz