Kadriyeee Dilara_x27 30+3 gözlerim yuvasından çıkacak neredeyse bir türlü dalamıyorum şu an eşim yanımda mışıl mışıl uyuyor o kadar imreniyorum ki🤦♀️
Dilara_x27 Tugbacan delirdim iyice ya gece olsun istemiyorum çatlayacak gibi hissediyorum kendimi 😣😭🤦
Elmiramm 29 haftadayım bende öyleyim sabahlara kadar dön dön kramplar huzursuz bacaklar doğumu iple çekiyorum resmen
Dilara_x27 Elmiramm dönme değil benim ki basbayağı uyuyamıyorum uykum var deli gibi gözlerim acıyo artık ama uykuya dalamiyorum uyanık gibiyim sanki böyle 😭
Dilara_x27 Kadriyeee ayy ben kavga ediyorum gece senin yüzüne diye 🤣 ama çok kötüyüm artık nefes alamıyorum 😭🤦
Elmiramm Dilara_x27 Amin kuzum hepimize inşallah kucağımıza alınca hepsi geçicek diyerek sabretmeye devam 🌺
Nuraslanklc Aa burda benimle aynı kaderi yaşayan anneler varmış😅 kızlar birşey diyeyim de ben bi annemin evinde kendi yatağımda erkenden uyuyabiliyorum onun dışında kesinlikle uyuyamıyorum çok kötü durumdayım eşim razı olacak olsa gider doğuma kadar annemde uyku depolarım🙄
Nuraslanklc Dilara_x27 evet😂 evlendim 1,5 ay sonra bebiş haberi aldık 29+6 yım şu an😅😅evime de alıştım aslındada yatağıma alışamadığımı anneme gidince anlıyorum 😅
Dilara_x27 Nuraslanklc bende oyle oldum 🤣🤣 şimdi alıştım evime de şimdi rahat ediyorum gidince annemgile dönerken yüzüm düşerdi 🤣🤣🤣🙈